Hope8 Kızlar gebeliğimi öğrendiğim an sigarayı bıraktım ben ki sigarayı asla bırakamam bağımlısıyım diyen biriydim şuan 31+3 deyiz Allaha şükür ağzıma hiç sürmedim amaaa bir türlü abur cuburu bırakamıyorum 5. Aya kadar hiç abur cubur yemedim ama 5. Aydan sonra sürekli yiyorum asla bırakamıyorum hergün mutlaka bi kaç paket bişey yiyorum vicdanım çok rahatsız ve ayrıca gebelik şekerim var napıcam lütfen bi akıl verin bana ya çıkmazdayım resmen 😩😔 çok moralim bozuluyo almayım görmeyim yemeyim diyorum yani öyle bi istek ki engel olamıyorum. Sürekli bebeğimi düşünüyorummm 🥺
Zuhal14 Hope8 bende çok ABur cubur yiyorum ama artık doktorum bırakmam gerektiğini söyledi onun yerine meyve kuru kayısı falan yiyorum kesiyor
Serap38 Hope8 gerçekten öyle. Bana da idrarimda glikoz çıkınca tatlıya dikkat et dedi doktorum ama o kadar zor ki dayanması. Yine de yiuorum. Mutsuz hissediyorum kendimi engelleyince 🙁 en azından azaltmaya çalışıyorum 🙄
yamacalimoms Hope8 bende bırakmak zorunda kalmıştım, 1 paket içiyordum nerdeyse, bu sorunu bende yaşadım daha çok cebiz badem kuru üzüm kuru meyveler bunlara yöneldim ama çikolata krizlerini yemeden atlatamiyorum
Hope8 yamacalimoms ya onlarıda yiyorum ama aslaa kesmiyo illaaa o çikolata tadını alıcamm yoksa imkansız 😔
Hope8 Zuhal14 bende yiyorum onları canımm ama yinede yiyorum tiksinmek istiyorum gördüğümde midem bulansın istiyorum 🙄
Hope8 Serap38 evet aynen bende öylee benim hem idrarımda hem kanımda cıktı malesef diyet yapıyorum ama onları yemeden de duramıyorum bebeğim iyi diyo doktor herşeyi güzel diyo suyu kilosu boyu vs. ama ben yinede çok üzülüyorum pişman oluyorum 😔
yamacalimoms Hope8 valla onu bende durduramadim yiyorum yani yemeyince rüyalarımda yiyorum sigarayı biraktik diye oluyor o bı sure böyle gidecek eminim
Zuhal14 Hope8 gebelik şekeri varsa biraz daha dikkat etmen lazım çok iyi anlıyorum insanın canı çok istiyor ama kendine bi şekilde engel olman lazım sizin sağlığınız için bende şeker yok ona rağmen artık dikkat etmeye başladım
Hope8 yamacalimoms bende öyle düşünüyorum sigara içtiğim zamanlar bukadar asla yemiyordum boşluktan mı oluyo anlamıyorum. 🥺
Hope8 Zuhal14 evet kendimi sürekli uyarıyorum yapma etme bebeğini düşün o senin canın kanın annelik doğunca başlamıyo şimdi asıl onun sana ihtiyacı var biley olsa vicdan azabı cekicem eminim ama lanet olsun olmuyoo 🥺
karsiyakalianne Ben de aynı durumdayım gebelik sekerim yok fakat abur cubura çok düştüğüm için cok kilo alıyorum. Önerileriniz varsa ben de öğrenmek isterim…
Hope8 karsiyakalianne Bende öyle o 5 ayla 6 ay arası tam 10 kilo aldım boş yere abur cubur yüzünden şuan toplam 14 kilo aldım hiçbir yararı yok üzülüyorum kendime ve bende öneri istiyorummm 😔
Zuhal14 Hope8 kendine de çok yüklenme üzme kendini benim çevremde o kadar çok dikkat etmeyen insan var ki şaşıp kalıyorum İnan sen bu kadar çok düşünüyorsun elinden geleni yapıyorsun ya bişey olmaz Allah’ın izniyle
Hope8 Zuhal14 çoook teşekkür ederim canım benim valla gözlerim doldu resmen Allaha emanet bebişler bende elimden geleni yapıcam kendimi çok sıkmadan ❤️ Bu şekilde daha çok strese giriyorum ve üzülüyorum irademe güveniyorum hele sigaradan sonra herşeyi bırakabilirim bence 😇