Ririsea LilyEriksen bilemeyiz kendimiz uretmiyoruz kesin konusmamak lazım en iyisi dogal katkisiz sabunlar ozaman.. sigara bebek magazlarinda satılmıyor bu arada neyse iyi geceler🙋♀️
Fatos2304 Astadavistabeybi ben daha bugün sebamed şampuan sipariş verdim trendyolda civilde indirimli fiyatları suan düşünürseniz sipariş verin kacırmayın mağaza ve eczanelerde daha pahalı
Mihrimah41 Astadavistabeybi inanılmaz uzun süre gidiyo zaten bi şişe. İlk başlarda çok sık yıkıyosun ama her seferinde şampuan kullanmıyosun sonraları da yıkanma sayısı düşüyo 1 pompa azcık saçına sürüyosun derken rahat 1 sene seni götürür 400-500ml bi şampuan
BebegimleYeniHayat_34 Bende Sebamed almıştım çok iyi dedikleri için sonra içeriğinin iyi olmadığını öğrenince bilerekte onu kullanamam yani şimdi inşallah mustela alacağım şampuan losyon vs 😊
Astadavistabeybi 26_26_26ggg küveti 3 lü set olarak ebebekten aldık 55 liraya baya büyük ve güzel isterseniz oraya bakabilirsiniz 😍
gayeozlem88 Bebeğim için minoris nemlendirici alıyorum ben losyon bebek yağı nemlendirici tek üründe toplamışlar ayrı ayrı para vermeden tek ürün alıyorum çok memnunum