buketkomurkilic Kızlar gecen pazar teste 374 dü bu hafta yani 6 gün sonra 10395 olmus. Sizce normal mi acil yardım lütfen🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Dlkozdmr hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşAllah çok güzel değerleriniz keseyi görebilirsiniz bu değerle inşAllah 🤗
buketkomurkilic Dlkozdmr ayy insalalhhh. Dış gebelikte bir anda artar falan diye bir yazı okumustum korkum ondan:/
Dlkozdmr buketkomurkilic aaa hayır korkmayın kötü senaryolar yerine bide şöyle iyi bir senaryo var ikiz olma ihtimali gibi🤗Ki sizinki çok normal ilerlemiş internetten araştırmayın hiç orada herşey diyorlar google kalsa insanın hamile kalması imkansız gibi birşey 😄
Lokumcuk buketkomurkilic hayır canım ben dıs gebelik yasadım düzensiz ve az artıyor o. Hemde kanama oluyor. Mesela benim 450 Di 750 oldu. İki katı artmamıstı öyle düşün. Gönlünü ferah tut git keseni gör simdiye minik coktan görünür hale geldi🥰
Nazan123 Ben dis gebelik yasadim hic boyle yuksek cikmamisdi icinizi ferah tutun lutfen gayet guzel sonuc 🙏
Benimo buketkomurkilic benimki de iki günde 3 kat artıyordu doktor ikiz olabilir demişti ama tek olduğu kesinleşti tabi ☺️ Erkek bebek bekliyoruz. Ne kadar bilimsel bilemiyorum ama erkek bebeklerde beta daha hızlı artar yazanlar olmuştu buraya sorduğumda. Hayırlı olsun 💕