Cansucasalin 26 haftalık gebeyim bebeğim normal de çok hareketli idi şimdi çok sakin dokununca zar zor hareket ediyor 🥺korkuyorum endişe ettim doktora gitmelimiyim
Zuhal14 Cansucasalin günde 15 hareket e kadar normal demişti doktorum çok daha az ise bi doktor a danışmalısın
buseyusuf27 Cansucasalin cnm korkcak bısy yok o haftalar zten yavas hısedersın yanı cok fzla hısetmezsın cunku dha kucuk bebegın bıkere bıle oynasa yeterlı gunun 20 saatını uyuyarak gecırıyolar genelde gecelerı oynuyor onuda sen hısetmıyorsun mrk etme bebegın ıyı ve daha ck ufak 🤗 bn bıle gun ıcınde bıkere vursa sevınırdım ıyı sukur derdım smdı 31 haftayız kzm masallahı var sbhları kahvaltıya uyandryo vurarak senın haftalarında duzensız oluyor hareketlerı
Gozgozhappy Cansucasalin aşı falan oldunuz mu sırt üstü yattığımda bende hareketlenme oluyor daha çok biraz sırt üstü yatın doktorunuza mutlaka danışın hareket yoksa gidin derim
Cansucasalin buseyusuf27 inşAllah güzel hareketlerini hissedebileceğim günlerde görür çok endişe ediyorum çünkü canım😘
Cansucasalin Gozgozhappy aşı vurulmadım kendi isteğim ile hiç hareketlilik yok degıl hareketlılık var ama az gibi geldi o yüzden endişe ettim
Gozgozhappy Cansucasalin bi problem olduğunu düşünmüyorum hiç hissetmezseniz mutlaka gidin ama bazen uyuyorlar sürekli minişler
Sinemarslannnn Cansucasalin ben hala küçük olduğu düşündüğüm için diyorum hatta aynı sebepten 10 gün önce gittim doktora iyiydi bebeğim
Prensannesi81 Cansucasalin canim 27 haftalığım ama 26 gözüküyor dun hareketliydi mesela bugun cok uzun araliklarda oldu oda tekme deil donme gibi farkli farkli hareketler değişiyor gun gün
Gizemmm94 22 haftalığım bende bazen çok hareketli bazense günde bir kere hissettiğim zamanlar oluyor ve birde sormak istediğim bişi var tekmelerini kasığıma yakın bölgede hissediyorum göbek deliğimin baya altında çok aşağıda olması sizce normal mi ?
Dlkozdmr Gizemmm94 daha haftan çok erken cnm bazen aşırı hissedip günlerce hissetmiyordum o haftalarda bebeğinin ayağı aşağıda diye kasıklara vuruyordur ben hiç unutmam çok korkardım aşağıda oynuyor fiye çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım 🤗
Dlkozdmr Cansucasalin canım bebeklerin büyüme evreleri oluyor sanırım o zaman zarfında bi kaç gün duruluyorlar bende onu o haftalarda bide 30. haftadan sonra bi ara yaşadım doktorum bol su ve dinlenme öneriyordu..Ama her hamilelik kendine hastır ve bir anne hisseder bebeğini daha iyi tanır çok endişe veriyorsa bi kontrole git rahatlarsın 🤗