ZuleyhaG Arkadaşlar 30 haftalık gebeyim okuduğum yazılara göre göğsünden süt yada sıvı gelebilirmiş bende hiç gelmedi sizde nasıl?
Meriwa ZuleyhaG bende de gelmemişti doğurdum geldi cok takılma kimisinde olur kimisinde olmaz cnm sonra olmuycagı anlamına gelmez
Dorukcuuuum ZuleyhaG bendede aynı anca kaşınırsa yada sıkarsam şeffaf bi sıvı öıkıyot biraz 😂😂 bende merak ediyordum süt diyenlere sorardım artık takmıyorum
Deletedmom348 Zuhal14 ben ara ara sıkıyorum masaj yaparken bazen kendi geliyor meraktan :)) 35. Haftadayız yani doğurmadın henüz 🙈
Mihrimah41 ZuleyhaG kendiliğinden akmaz zaten de az meme ucunu sıkınca gelebilir. Ama sıkma tabi uyarma
KardelenYB Mihrimah41 yooo benim kendiliğinden geliyor 25. Haftadan beri tişörtlerim hep süt izi oluyor 😂
ZuleyhaG Bende doğurunca acaba sütüm gelir mi derdine düştüm sıvı gelmeyince .. takmamak lazım böyle şeyleri aslında 🙈
KardelenYB ZuleyhaG valla gelmesi güzel bir duygu ama sonrası açısından ne kadar iyi bilmiyorum mesela gelmese mi daha iyi geldi mi daha iyi hiç Bilgim yok benimde
Reyyhan Benim ilkinde 25 li haftalar da gelmeye başladı dogurana kadar hatta göğüs peki bile koyuyodum ama bunun sutun cok olurla alakası yok bence evet sütüm de cok vardi ama ona bGlamiyorum 2. Gebeligim henüz daha gelmedi
KardelenYB Reyyhan benimde o Zamanlarda başladı suan 34 şeyiz devama diyor arada bakıyorum tişörtlerim ıslak ve yapış yapış oluyor bide tek sağ göğsümden sizin de öyle miydi sefffaf ama renk yok
Minigimm2020 ZuleyhaG gelmemesi daha iti bence ilk gelen sut sari sut cok cok cok önemliymis bebek için o süt bosa gtsin istemezsin heralde