Ayseee3 Seymanur1998 gittiğim doktordan hiç ilgi gormedim doğumu orda yapmk istiyorum bende tavsiye üzerine doktor araştırıyorum kaç haftaliksinix siz
Edizinannesii Seymanur1998 2 kez gittim aynı doktora sıra bulmak imkansız detaylı ultrasondan önce bi kontrol olman gerekiyor onun için bide detaylı sonrası formalite icabı sonucu gostermek için gittim insanın suratına bile bakmıyorlar Allah kimseyi oraya düşürmesin 🤲🤲
Melis-34 Seymanur1998 Canım şehir hastanesine gitme. Koronalı gebelerin takibinide yapıyorlar. Enfeksiyon kapabilirsin. Erciyes’ye Zerrin hanım var ona görün derim 🥰
Seymanur1998 Bn de şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum o yüzden iyi bilindik Bi doktor olsun istiyorum ilk hamileliğim malum🙂
Edizinannesii Seymanur1998 biri gulender taş ti varmısın yok musun odada umrunda olmadı digeride hüseyin azer yılmaz diğerine göre bi tık odada varligimi kabul etmişti 🤦♀️
Ayseee3 Edizinannesii aynen bende gulender taş a gittim hiç bi ilgi gormedim benim ki sezeryan olduğu için doktor seçme şansım oluyor normal de acil gittiğin için nöbetçi doktorlara filan denk gelebiliyorsun
Edizinannesii Neseli68 yok çok şükür bidaha ihtiyacım olmaz inşallah kendi şuan doktorumdan çok memnunum 🤲
Edizinannesii rabiass kendi odasında ultrasona bile bakmıyor başka bi yere yönlendiriyor Allah ıslah etsin helal kazandığını sanıyor sanırım 🤦♀️bidaha da yolum düşmedi şükür inşallah da düşmez 🤲