Nefise0357 13 haftada ense kalinligi 6mm çıktı doktor amiosynthese yapmak istiyor risk var diyor ama başka organında bisey çıkmadı çok şükür başına gelen var mı çok endişeliyim?
Myrina Nefise0357 hiç vakit kaybetmeden fetal dna yaptırın. Amniyosentez için beklemeniz gerekecek yine. Bir an önce sonucu öğrenirsiniz. İkili testte zaten ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıyorlar ultrasonda. Organlara ayrıntılı bakmıyorlar.
Nessem Nefise0357 benim de 3 mm çıktı fetal dna testini yaptırdık sonucu bir hafta sonra çıkacak. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Edizinannesii Nefise0357 bence tek doktorla görüşüp yaptırma o anki bebeğin pozisyonu doktorun ultrasonu na varana kadar etkileyebiliyor bence 2. bi doktor görüşü al derim çünkü amniyosentez gerçekten tehlikeli olabiliyor
Nefise0357 Myrina fetal dnatesti yaptırdım ama 4mm geçtiği için 6mm olduğu için sonuç doğru çıkmaz dediler yurtdisindan yaşıyorum
Nessem Myrina yaşadıklarınızı okudum, çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir çocuğunuz olur. Bir şey sorabilir miyim, muayenede burun kemiği görülmüş müydü, sadece ense kalınlığı sebebiyle mi sizi yönlendirdiler o zaman.
Nefise0357 Nessem inşallah bende amiosynthese yatircam salı günü inşallah hayırlı sonuçlar gelir hepimize
Myrina Nefise0357 onu bilmediğim için yorum yapmam doğru olmaz. Ben de yaşamıştım aynısını o nedenle yazdım size. Biz fetal dna da sonucu almıştık. İnşallah güzel haberler alırsınız.
Nefise0357 Nessem teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar gelir sadece e’se kalınlığı yüzünden test istedi
Myrina Nessem çok teşekkür ederim inşallah 🤲🏻 Burun kemiği görülmüştü ense kalınlığı nedeniyle doktorumuz yönlendirmişti.