Sehereren Arkadaşlar merhaba. 33. Haftama başladım ve son doktor kontrolümde hemşire bana; doğumdan önce hastane covid testi istiyor muhakkak dedi. Sebebini biraz araştırdım ve sanırım testiniz pozitifse özel hastaneler sizi doğuma almıyormuş. Devlete yönlendiriyorlarmış. Aranızda duyan bilen var mı? Çevremde çok fazla pozitif var bana bulaşacak diye korkuyorum. Birde bu durumu duyunca daha çok korktum. Ankara Medicana hastanesinde olacak doğumum. Son anda pozitif durumda olursak devlete yönlendirirler mi sizce?
Astadavistabeybi Sehereren kendi doktoruma çok güveniyorum o yüzden son ay evden dahi çıkmak istemiyorum ☹️
Mink-hyt Sehereren nasıl yani ilk defa duydum ben Suan 37+4 deyim ve pozitifim özel kliniğe gidiyorum ve koruda olcak doğumum doğuma kadar gecmezde doğum yaparsam devlete mi yonlendiriliyomusum?
Gmsy1 Sehereren özel hastaneye gittim 35. Haftaya kadar. Sonra pozitif olduğumu öğrendim ve negatifi görene kadar muayeneye kabul etmiyoruz dediler. 9 gündür karantinadayim en azından nasıl gidiyor diye aramalarını bekledim malesef yok. Bu süre zarfında devlet hastanesine gittim orda herseyin iyi olduğunu gerekirse dogumuda orda yapabileceğimi söyledi içim rahatladı. Yani negatif çıksa bile takipli olduğum özel hastaneye gitmiycem
Defneada Sehereren son haftalarda evden çıkmamak lazım. Allah korusun olursak da 1 haftada negatife dönebiliyor. 2. Testin negatif çıkarsa özel hastaneler de yapıyor doğumu diye biliyorum.
Bebislerimiz Pozitifsen kendi gittiğin doktor bakmıyor diye biliyorum içini rahat tut son zamanda evden çıkma ben ole yapicam
Sehereren Astadavistabeybi bende kendi doktorumla doğum yapmayı çok istiyorum. Umarım son anda korona olmam😅
Astadavistabeybi Mink-hyt galiba öyleymiş bende özele gidiyorum ama covid olursam kendi doktoruma muayene olamıyorum ve doğumuma giremiyormuş diyorlar 😕😔
Merveeze6071 Mink-hyt geçmiş olsun ilaç kullanabiliyor musunuz nasıl bir tedavi uygulanıyor acaba ben hastalanacağım diye çok korkuyorum
Nur_nur06 Mink-hyt doktorun kim canım ? Bende bunu merak ediyorum bende kliniğe gidiyorum koruda olucak doğumum oldu da bana bulaştı naşıcaz o zaman
Mink-hyt Astadavistabeybi nerden duydunuz bunu hastaneyi aradınız mi ben yarın hemen doktorumla görüşcem cünkü
Bahartrn61 Mink-hyt Gmsy1 bende 35 haftalık hamileyim pozitifim nasıl geciyo bu süreç ben çok korkuyorum sırt ağrım var ve kustum
Mink-hyt Merveeze6071 tedavi yok maalesef ilaç vermediler en ufak bir sorun olursa 112 yi arayın dediler şükür öyle ahır değilim burnum tıkalım gözüm akıyo kulagım zonkluyo nefes alışım burnumdan dolayı Zorluyo o kadar
Astadavistabeybi Mink-hyt bilgi alırsanız bizimle de paylaşır mısınız sanırım burdan duymuştum covid e yakalanan anne adayları yazmıştı bende merak ediyorum
Mink-hyt Astadavistabeybi paylaşırım tabi özele o kadar para veriliyo sanmıyorum böyle bişey yapılacağını konuştuğumda yazarım
Bbssra Mink-hyt merhaba bende özel doktora gidiyorum ama doktorum pozitif olursan biz kabul edemiyoruz sadece pandemi hastanesi bakıyor dedi
Betsel Testiniz negatif çıktıktan sonra özel hastanelerde yapabiliyorsunuz. Pozitifken pandemi hastanelerine gidiyorsunuz.
Sekersizkola Sehereren ben de lösante de doğum yapıcam, onlar ekstra özen gösteriyorlar, doğumdan önce 3 günde bir test istiyorlar. Benim de en büyük korkum bu, son anda pozitif olup devlette tek başıma doğum yapmak 😣
Mink-hyt Bahartrn61 Vala hafif gibi yani göz akıntısı burun akıntısı var burnum tıkanıyor o zorluyo beni halsizlik işte ayakta yarımşar dursam hemen tansiyonum düşüyor
Ayyy Bahartrn61 bende pozitif çıktım 13 haftalık hamileyim başım çatlıyo ateşim 38 sen aşağı düşmüyo sürekli c vitamini tüketiyorum su çok içiyorum sen neler yapıosun
Mirayipek Ben lokman hekimde tedavi goruyorum ewet dogumdan iki gun once covit testi yaptirmamiz isteniliyo Allah korusun pozutif cikarsa dewlete yonlendiriyolar doguma bende onun korkusuyla yasiyorum haftaya cuma dogumum var Allahim korusun bu illetten insllh
Mink-hyt Bbssra ben daha soramadım ama ebemle görüşmüştüm test verdiğimde pozitif çıkarda doğumum olursa ne olcak dedim odanı ayrı bi katta izole şeklinde ayarlarız o şekilde doğumunu yaparız dedi sezeryan da olabilir demişti o yüzden hiç böyle bişey aklıma gelmemişti