threestar Tazeanneyim3456 ben bir ay önce almıştım iki tane hamile çamaşırı kesinlikle alın yani daha rahat çünkü bayağı belirginleşti benim de karın ve rahim çevrem pantolon olarak da hamile tayt ve eşofmanı giyiyorum
Tazeanneyim3456 threestar panyolonlara zaten 2 aylıkken geçtim dar kotlarla sıkıştım baya hamile pantolonları aldım. Şimdi çamaşırlarım rahatsız ediyor
Sahika8989 Tazeanneyim3456 soguk seylerin zararlari olabilecegini dusunuyorum ama bence az ye nadir ye
hulya_1919 Tazeanneyim3456 kesinlikle yeme canim ara öğenlerinde kuruyemiş meyve süt yoğurt bunları tüket
threestar Tazeanneyim3456 kesinlikle çok rahat yani benim şişkinliğim de oluyor o yüzden erken başladım 😀
threestar Tazeanneyim3456 nbbden aldım ben dikişleri çok hoşuma gitmedi ama alırsam başka marka alırım, biraz pahalı hamile iç çamaşırları pamuk ve bedenime göre uyguna bulursam herhangi bi marka alıcam bir kaç tane daha 😀
Frdglp Tazeanneyim3456 19haftaligiz ilk 3 ayda 5kilo almistim sonra 4kilo verdim yani 1kilo almis oldum bu zamana kadar🥰
Tazeanneyim3456 hulya_1919 yoğurt ayran tüketiyordum ama fark ettimki o dönemde bulantımı arttırıyor. Odur budur yemekten vazgeçtim ama kendimi zorlayacağım 🤔
DaisyMom Tazeanneyim3456 bence normal bende 18+1gunlugum 2 kilo almisim 3′e az kalmis.Anlamadimda nasil aldigimi.Oyle cok yiyen biride degilim abur cubur felan tatli yemem.Saglikli olsunlarda yapcak birsey yok artik dogumdan sonra sıkı diyet yapariz 🤣😬🙊
DaisyMom Tazeanneyim3456 ben ilk dogumumdan beri daha bikini tarzi felan kilot giyemiyorum.O zaman alistim gobek deligime kadar gelen kilotlar var buyuk beden onlardan kullaniyorum 2 yildir 🙈