Ght Haftamdayim bu haftaya kadar 6 kilo vermiştim ama bu hafta resmen bişey oldu bana doymuyorum çok acikiyorum sanırım yarım kilo falan aldm.Tek avantajım tatlıdan tiksinmis olmam o yüzden belki fazla fazla almam 🙂
Tazeanneyim3456 Ght bulantılar geçtiyse normaldir😊 bende tatlıdan tiksindim. Çikolatadan kaçar oldum hatta. Ya ayda yılda bir tatlı yerim onda da bir dilim bile bitiremem çeyrek anca😉 sadece kızarrma hamurişi yiyorum bırakamadım 2 kg aldım
Ght Tazeanneyim3456 Bulantım hiç olmadı canım tiksinmem çok oldu hamilelik öncesi deli gibi tatlı çikolata yerdim hamilelikte bunlardan tiksiince gitti kilolar bi de başlarda iştahım da yoktu az az yiyordum hep şimdi açımm diye uyanıyorum yatana kadar bakınıyorum ne yesem diye😁
aylinsss Tazeanneyim3456 evet son üç ay bebek çok hızlı büyüyor çünkü ilk aylar kontrollü ilerlemek son üç ayda bizi rahatlatır
Gizem_ar 17 hafta 3 kilo aldım doktorum normal dedi ama burda yazanlara göre fazla sanırım almayanları canı gönülden tebrik ederim 😂
Sahika8989 Tazeanneyim3456 bende 2.800 almis sizinle ayni haftadayim 19 giriyoruz . Bisey sorucam bebek hareketleri hissetmeye basladinizmi? Ve karininizin boyutu nasil gidiyor buyukmu normal seyirdemi
Tazeanneyim3456 Sahika8989 böyle ufak ufak sanki brşeyler kıpırdanıyor karnımda ama net olarak hareket değil damar seyirmesi gibi. Zor hissediyorum öyle diyeyim. Göbeğimde normal boyutta ama herkesin farklı oluyormuş. Bu son hafta daha çok belirginleşti. Siz ne durumdasınız acaba?
Minikbebek123 Ben 17.haftadayım 4 kilo aldım çok mu sizce ama zayıftım.53 den 57 oldum.doktor bir şey demedi kilom için hani çok aldın falan.
Gizem_ar Minikbebek123 boyun uzun mu ben 172 im doktor gayet normal kilo alışın boyun var 14 e kadar alabilrsin dedi. Ayrıca herkesin vücudu farklı hic almayanlar var çok alanlar var o yüzden hic kafana takma bence kilo alınır verilir :)
Tazeanneyim3456 Minikbebek123 hayır bulantı kusmanız yoksa normaldir iştah artıyor çünkü. Benimki 6.aya kadar çok alma dedi ama doktorum kiloyu istemiyor pek. Sağlıklı beslemiyorsanız korkmayın :)
Tazeanneyim3456 Gizem_ar aynen kıyas yapınca insan üzülüyor iyi mi kötü mü diye. Ben kısayım 160 ya var ya yok🤣