Burcuu3761 ilknur94acr sürekli su iç sıvı tüket canım sezaryende geç geliyor duş al göğüslerine masaj yap birde bebeğini sürekli emzir benim 3. Gün gelmişti diğer günlerde çok az geliyordu
Damla________ ilknur94acr azda olsa geliyorsa çabalayın emzirin sık sık o emdikçe kanallar uyarılır ve süt gelir bunun icin yine sağlıklı beslenmek lazım bol bol komposto icin her türlüsünü bisküvili çay icin milk tea süt arttırıcı icin böyle böyle gelecektir insallah bi üç ay böyle yapın sonra zaten su içseniz olur süt
Elif_gur12 ilknur94acr stres yapma çok rahat ol pozitif düşün bol su iç ılık duş al gelir canım. Sürekli emzirmeyi dene o ne kadar çekmeye çalışırsa süt üretimi o kadar artar boş çekiyor vs diyenlere kulak asma hep vermeyi dene
Boncukbeyinannesi ilknur94acr gelecek sütünüz hem emzirin hem elle sağın hem de bebeğinizle ten teması yapın. Mama veriyorsanız da lütfen biberonla değil şırınga ya da kaşıkla verin ki bebek biberonu secmesin
Nazankanatli Termas derneği var İnstagram da devlet destekli yardımcı oluyorlar dilerseniz ordan yardım isteyin ben 1 hafta uğraşmıştım emsin diye sonunda başardım pes etmeyin
Nazankanatli ilknur94acr ben hastane ebelerinden yardım aldım göğüslerim çok dolu diye emeyordı kızım güzelcene elle sağdık makine vs çok canımı yakıyordu göğüsler bosalınca bebek emmeye başladı tabi herkesin farklı
cicek2106 ilknur94acr sıcak su torbasını dıymuştum canım yada duşta masaj yaparak sıcak su tutabilirsin inşaallah bir an önce gelir sütün☺️
tugce0606 ilknur94acr benim 5.gün geldi sezaryenden sonra. Bebeğini emzir ama emsin emzik niyetine ağlata ağlata verdik hastanede memeyi ve çok kısa sürdü çok şükür alıştı süt gelmese bile güzelce emdi. Mamayı kaşıkla verdik iki gün sonra biberonla. Sütüm hala yeterli değil yani mama ve meme devam ediyorum hala
Hanife_ikranuR benimde bi sorunum oydu sicak dus incir hurma yerdim geceleri baya sutum olurdu ama gunduz strestenmidir nedir geceleri gibi guzel emzirme yapamiyodum ve icimde buyuk bi emzirme hissi var umarim 2. bebis olursa bol bol emmesini istiyorum
Alyn-hstrk ilknur94acr eczaneden hümana çay alın süt hemen geliyor bende doğum yapalı 40 gün oldu çayı içtiğim gün sütüm gelmişti kesin çözüm.
CanveAnnesi ilknur94acr Benimde 3. günü geldi tam olarak. Sabah akşam sıcak suyla duş alın. Göğüslerinize masaj yapın.Bir de bestlak süt arttırıcı damla iyi geldi bana. Onu önerebilirim.
Eceslh ilknur94acr canım herkes duş al falan demiş benimde sezeryanın 2 günüydü bgün sürekli duş alamazsn bgün ilk defa alabildm benimde sütüm damla damla geliyordu bebeğe sürekli çektir bide sağma makinesi sağmaya çals hep bos bos bas geliyor evet suan başladı ama yara oldu çok bendede böle canm çok yanıyor emerken lansinoh krem gümüş kapak falan kullanıyırm ama tamamn geçirmiyor galba bi 10 15 gün alışma süreci böle acılı olcak