Sekersizkola Haftadayım, Palmers ve Bio oil kullandım fakat çatır çatır çatladım, geçer mi ki bu kurmızılıklar yaaa, çok can sıkıcı gerçekten. Benim gibi olan var mı
forever23 Sekersizkola kırmızılıklar zamanla beyaza dönüyor ve o şekilde kalıyor.Bazen genetik faktörlerde etkili oluyor çatlaklarda.
Tazeanneyim3456 Sekersizkola bende bio oil kullanıyorum ama daha 18.haftadayım. kaşınan yer çatlarmış diye duydum. Bazen bebe yağı yada vazelin sürüyorum ama vazelin rahatsız etti biraz😀
EB1661 Sekersizkola bende 21 haftayım göüslerim şimdiden çok çatladı görüntüsü şimdiden çok kötü krem yağ falan sürüyoeum ama çok korkuyorum göbek falan çatlarım diye 🤦♀️
EB1661 Tazeanneyim3456 Başka hiçbir yerimde yok şükür şuanda 75 beden göüsler daha şimdidem 95 beden oldu normal diyorum ama çatlamasaydı keşke çok şiştiler🤦♀️
HamzaMoms Sekersizkola bende cok merak ediyorum 26. Haftamdayım lierac ve bio oil kullanıyorum göğüs hariç heryerime sürdüm salak gibi çatlamaz dedim bunyem alerjik alerji oldum ondan kaşındılar sanıyorum eve bir geldim ki kıpkırmızı Cızgıler moralım bozuldu geçer inşallah🤦🏻♀️ hemen kantoron yağı akşamına lierac falan surdum sanki rengi açıldı iyi geldi gibi geliyor suan
Tazeanneyim3456 HamzaMoms bio oil tedavi ediyormyş ama bilemiyorum. Sizin nereler kaşınıyor ?benim göbek bazen üst bacak arada bir sırt ve hep göğüsler😀
Yagmurahmet16 Sekersizkola 😆😆😆dert etme kuzum bende 31 deyim lierac hindistancevizi yagi ve bebek yagi kullandim yine çatladım catlican varsa catliyorsun ama meleklerimden izler gururla tasicam😍
HamzaMoms Tazeanneyim3456 valla benim göğüslerm cok kasındı dediğim gibi kaşıdım alerji sandım alt kısımları Ve birazda yanları çatlamış onun dısında kasınmadı catlamadıda ne göbeğim Ne bacaklarım hepsini surdum rahatlattı gerçekten işe yarıyor bio oil ergenlik çatlaklarım vardı gözle görülür azalma oldu görünüş olarak düzeltti artık hep sürüyorum
Beetl_16 Ahh ahh onu birde bana sor. 35.haftadan sonra çatlamayan yerim kalmadı. Kalçam, belim, bacaklarım ön üst bacaklarım heryerim yaa 🤦🏻♀️ Ama alıştım şuan 38 haftalığım. İlk başta ağlamıştım görünce çünkü hergün yağ ve vazelin süren biriyim
EB1661 Tazeanneyim3456 şimdiden önlemini al dicem ama birazda genetik heralde canım benim ablamda çatlamıştı ben nolur nolmaz diye 4 5 hafta yani ilk öğrendiğimden beri bebek yağları hindistan cevizi yağı bilmem neler neler sürdüm yine çatladı henüz 21 haftayım göbek basende çatlama yok ama daha başındayım bence çatlarda yani 🤦♀️ Beni sakinleştiren bebeğimin sütü çok olcak düşüncesi inşAllahda öyle olur nediyim 😅