vuslatim34 Ovulasyon zaten rutindi biliyosun beni burda zaten durmadan testler testler . Üstüne erken gebelik testleri . Her şeyi her yeri ince detayına kadar okumalar değerlendirme günleri . Oooo… hepsi kafa ağrısı . Kendimi bayağ yormuşum hırpalamışım . Gittim progesteron testi istedi . İyi dedi yumurtlamışsın sıkıntı yok . Bunu görünce bana rahatlık çöktü dedim tamam orda bi yumurta var yani bide önceden kimyasal olunca e tamam tüplerde demek açık . Sonra kendimle uğraşmayı tamamen bıraktım. Eşimde de sıkıntı yoktu her şey temiz . Ama ben yine de başladım ona kür yapmaya . Havuç suyu 1 gün , ertesi domates suyu 1er bardak yemeklerin yanına bırakıyordum . E vitamini 200lükten verdim . Takviyesi vardı içiyordu . Amaaaan diye test yaptım hatta test yapacak mecalim yoktu üşene üşene kurbandı her yer kapalıydı test yoktu evde uğraşmadım almak için zaten . Gün geçtikçe göğüs hassasiyeti artmaya başladı ilginç bi şekilde azalacağı yerde artıyordu . Öyle işte kendi peşini bırak hemen cidden bak kardeşini dinle .