Fatmafatma Ilknursoner ay hemde nasil hatta doktorumu arayip sordum napmam gerek diye nemli tut dedi çatlayacak oyuzden kasiniyor dedi kasima nemlendrci sur veya badem, bebe yagi sur dedi nemli tutmak lazimmis birde soguk suyla yikamak lazimmis
DamlaNazBay Ilknursoner kesinlikle lansinoh lanolin krem tek çözüm. Çatlama yok kuruluk yok sadece kaşıntı her an sürekli kaşıntı vardı duş almadan geçmiyordu duşun verdiği yumuşaklık nem geçince tekrar kaşıntı hemde yana yana kaşınma. Sonra bu kremi met etti herkes en iyisi buymuş fiyatı da pahallı biraz ama iyi ki almışım tavsiye ederim
Ilknursoner Fatmafatma parcalicam artik cunku aglicam sinirden sagol canim soguk suyla yikiyorum rahatliyo
senemkaraa Benimde 26 haftalıkken basladı kasınmaya bende kasıdım kasıdım hatta yırtarcasına ve sonuç harita gıbı suan 31 hastalığım ve hala kasınmaya devam ediyo 😒
DilekAlkanat Ya o tatli tatli kasintisi yok mu kasidikca parcalayasim geliyor ama benim sadece gogusumn alt kismi baska biyerim kasinmiyor
Deletedmom206 Banada özellikle gece oluyor uykumda uyanıyorum öyle tatil kaşiniyor 25 haftamdan beri böyleyim 31 haftalik olduk hala devam ediyor
Womane Cok deli kasiniyor ben daha 16 haftaligim kabuk kabuk soyuluyor deli gibi kasiniyor kasimadan duramiyorum ki surekli bebe yagi suruyorum ama yok bana misin demiyor kasinti beni benden aldi☹☹