Mine_Nur123 Kızlar ben elevit kullanıyorum ama ilacin kokusu beni felaket rahatsız ediyo.Ayrica terledigin zaman aynı o ilaç gibi kokuyorum.Bu ilacı kullananlarda da var mı bu şikayetler
NazG Mine_Nur123 elevitim içeriğinde domuz katkısı var, bu konuda hassasiyetiniz varsa elevit yerine decavit tercih edebilirsiniz
sevara Mine_Nur123 banada dr.um bu ay elevit yazdı onu kullanıyorum ama evet kokusu ve tadı çok kötü. Gece içiyorum ama sabah kalktığımda ağzımdan kokusu geliyor baya.
buseyusuf27 Mine_Nur123 bn kullnyorm cnm gyneferon sbh ac karnına 7-8 gbı sonrası khvaltı 11 gbı yanı 13:00 dada elevıt alıyorum hıc yasamadm skntı ılk defa duyuyorum suan bnce pskolojık olabılır kokusu evt ıyı dgl bnde yutarken tıksınıyorm ama yock bsy yok
Kubra_bs Ben 11 yıl önce oğlumda kullanmıştım o ilacı aşırı kilo aldırmıştı bana şimdiki hamileliğimde pragnacare kullanıyorum çok memnunum
Mine_Nur123 NazG canım sordum doktoruma öyle birşey yok öyle olsa ben diğer gebelerime de vermem dedi ilacın firması da yok diye doğrulamış valla vicdanlarina kalmış birşey ilk zamanlar bende çok kafama taktim ama dokt öyle deyince rahatladım
Mine_Nur123 sevara evet canım yaaa ben o ilacı içince direk ağzıma şeker yada çikolata atıyorum yoksa benim de ağzımın tadını değiştiriyo
Deniz_deniz123 Mine_Nur123 Anladım bende yutmadım ama iyi ilaç içinde bütün vitaminlerden var aslında içsek faydali
Mine_Nur123 buseyusuf27 evet canım ya bende gece yatarken içiyorum gece içtiğim de yerde koku sıkıntım olmuyo
Mirayse1 Mine_Nur123 banada doktorum vermişti ama ben kustum için içememiştim hiç bi de birisi bana o hap helal değil dedi midem iyice almamıstı baska vştamn istemiştim doktordan.
Deniz_deniz123 Mirayse1 yok canm banada dediler içinde domuz yagi var doktora sorduk öyle bisey yok dedi