Matmazel_ Ya ponçikler benim canım ekşi istiyor kizmı olacak turşuda ekşi sayılıyor mu 😅 böyle şeylere inanalım mı ? Birde şu bebeği sağ tarafta hissedersen erkek solda hissedersen kız olayı var o doğru mu acaba ?
Zuhal14 Matmazel_ tatlı ekşi olayına inanıyorum ben erkek bebeğim olacak nasipse arkadaşımında kız ben tatlı çok yedim oda ekşi :) diğerini bilmiyorum 🤷♀️
06minigimym Matmazel_ ben hep eksi yedim ilk başlarda oğluşum olacak şimdide deli gibi ekşi tatlı tuzlu ne gelirse
ikizminikler Matmazel_ benim ikizlerim var biri sağda biri solda ama ikiside kız 😂😂 ben kızlarımda ekşi yedim tatlıdan tiksindim ama herşey gibi oda hurafe bence
Minikjelibonum Hiç alakası yok ilk gebeliğimde kıza hamileydim üç günde bir fıstık ezmesi bitirirdim kavanoz kavanoz. Bu erkek ve solda hissediyorum ve tatlı asla yemedim ama ekşi de çekmiyor canım sadcee tuzlu istiyorum
bebisloading Matmazel_ bende tutmadı canım, hem ekşiye hem tatlıya aşerdim ve afiyetle yedim😂 kızımız geliyor bizim
iki_tosbik_annesi Matmazel_ iki oğlum var ikisindede ilk 3 yada 4 ay turşu ve ekşi yedim 4 aydan sonra hep tatlı genelde şerbetli tatlılar yedim
Esrayd İnşallah benim de kızım olucak tatlı şeyleri çok yiyorum canım ☺️ Ve kızım genel de sol tarafta duruyor