Epelinkiran Bi kaç hafta önce şoktan aldım fiyatı uygun diye. Kullandıktan sonra bakcam memnun kalamazsam daha iyi bi şey alırım. Zaten kendi sırt çantalarımda var günlük kullandığım çok gözlü
Esratayfunkscu HabibeGlrmr ya gercekden geliyomu bana gmiyo dediler ben de siparis wermek icin uygulamayi indirdim bakiyodum ama cekiniyorum
HabibeGlrmr Esratayfunkscu tabiki geliyo benden sora bi çok arkadasım görüp verdiler aynı şekilde cok güzell geldii
Esratayfunkscu meleklerimm2 bende bimden aldim bence hicde uyduruk bisey gibi durmuyo😊 bide kucuk kayik resimleri olan kundak aldim hem buyuk hemde ince bisey degil bence cok kullanisli
deletedmom26 İnstagramdan kozandesign diye bi sayfadan aldım aliexpresten getiriyo leequeen markası çok gzl kullanışlı görünüyor inşAllah hayırlısıyla kullanmak eskitmek de nasip olur yavrumla beraber 🤲🤲
deletedmom26 SevgiSungur bir ay önce kargo dahil 120 aldım dolar yükseldiyse şimdiki fiyatını bilmiyorum ama piyasaya göre em uygun veren o sayfa çok araştırdım
mmerccan Yaklaşık iki ay önce AliExpress ten bebek bakın çanta siparişi verdim hala gelmedi. Umarım dolandırılmamışımdır🙄
Suzan SevgiSungur instagramda kalehanbaby diye bir sayfa var AliExpressteki çantalardan da var. Ben ondan almayı düşünüyorum. Kullanıcı yorumları ve fotoğrafları güzel görünüyordu.
Zehramoms SevgiSungur smartbag marka cantalar var krinkıl kumaş. Smart bag su geçirmez sırt cantası olarak arayablirsin. Bn n11den aldım. Son derece memnunum etrafımda kullananda var onlarda cok memnun. Kipling markanın türkiye malı gbi. Türl firması. Tavsye ederm