Mucizem11 Bat tarihleriniz neler canlar benim 13 Ekim 🤣 Erken yumurtlamak icin rahim masajı yapıyorum umarım işe yarar 😏
Arifcaninannesi Mucizem11 1 Eylül adet tarihim ayın 14 doktora gittim bir yumurtan var bugün değerlendir dedi bende değerlendirdim bakalım ama ayın kaçında test yapayım bilemiyorum 9 aylık 1 oğlum var
Tezcansadulla Mucizem11 benim de 28 eylul son 9 yumurtlamam oldu degerlendirdik gerisi kismet bakalim
kardelen214 Gizemnaz_ canım senin yumurtlama günün oldugu için soruyorum yumurtlama akıntısı nasıl oluyor yapışkan beyaz mı yoksa su renginde mi şeffaf mı ya da beyaz mı
Sermec27 Mucizem11 benim 24 Eylül 2 kaybım var 6 ay önce sezeryan oldum adetime 5 gün var bazı belirtiler var ama cok kaptırmamak istiyorum Allah ne nasip ederse artık hayırlısı olsun 🤲🥰
Mucizem11 kardelen214 canım masaj kremi ile veya normal kremle karından aşağıya yumurtalıklara hafif bası yaparak saat yönünde 15dk falan masaj uyguluyorum. Yumurtlamayıda sağlıyor ☺️
gunesveguney Gizemnaz_ benim de su gibi akıntımm demekki yumurtlama olunca senin ki gibi oluyo benimki de biseylwre isarettir insallah 😂