Fidnnn Kalp kalça Ba bazen yürürken agrı kasıgım da sanki ayagımı artık bişiyi gerildigi oluyır hareketleri sanki biraz hafıfledi normal die biliyorum bide iştahsızlık var bende 30+3 haftalık hamileyim
Zeynepsefa Ahh o bel sırt ağrıları ve uyuyamamak Allah sabrımızı kolaylaştırsın dayanma gücü versin hepimize inşallah bende 31.haftadayım ne alemde bebiş bilmiyorum bayadır doktora gitmedim magnezyum içiyorum sadece onunda faydası olmuyo sanırım kramplar aldı başını gdyor.. 🙄
Ebrubirli Kalp 30+4 haftayız ve bu hafta galiba gerçekten artık hamileyim dedim kendime 😂 ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum, ayakta uzun süre kalınca belim ağrıyor ve karnım bazen taş kesiliyor, ellerim ayaklarım şişiyor.
Nezosikra ZuleyhaG kac haftalikken 1 buçuk kiloydu canım bende 30 hafta 2 günlüğüm cuma günü kontrole gittim tam 30 haftalıkti 1 kilo 340 gram dedi doktorum bir hafta gerilik gözüküyor suan icin önemli degil dedi takip edeceğiz dedi de ondan soruyorum yani kac haftalikken 1 buçuk kiloydu diye
hulya1406 Nezosikra bende cuma günü gittim doktora 30+5 ti 1500 kiloyu geçmiş dedi.Gayet iyi şuan dedi doktorum.
buseyusuf27 Kalp bu haftalarda kasıklarda ahrı olabılıyor benımde yalancı kasılmalarım basladı karnım sertlesıyor bıanda sonra gecıyor sıklasırsa erken dogum oluyorms snrm cok sukur duzensız bızım 31 olduk bgun 🤗
Kalp buseyusuf27 benimkide düzensiz sıklıkla olan bsey değil ara ama kontrolüm var cuma günü doktorum sorucam
Prenses58 Kalp 30+6 olduk herkeste aynı sıkıntı galiba icin rahatladı bende niye böyle oluyor diyodum gittikçe agirlasiyorum alta baskı daha da arttı
Nezosikra hulya1406 Internetten de baktım kzuum bende 30 haftada 1 300 gösteriyor ama doktor oyle deyince ne bilim yinede inslalah 2 hafta sonra gittigimde düzelir
buseyusuf27 hulya1406 bilmem ki 20-25 kasım arası gözüküyor 😁 sağlıkla gelsınler bakalım artık daha sert hareketlerı ve cok hareketlı maşallah kızım gecelerı ozellıkle zor uyuyorm 😁
Nezosikra ZuleyhaG hm benimkide 30 haftalikken 1 340 gram dedi doktorum da 1 hafta gerilik varmis iste