Mhmtftma Kizlar 22haftalik olduk biz ama hla hissedemedim arada bı belli belirsiz bı seyreme gibi oluyor benim gibi geç hissedenler varmı 😔
MehZey Mhmtftma dinlen kendini dinle yemek ye ve uzun bı sure uzan hareket edecektir mutlaka ben 23+4 oldum hala da kalabalık sesli ortamlarda bebeğimi hissetmiyorum evde yalnizken ara sıra tekmeliyor beni o da günde 1 en fazla 2 oluyor 🤗
Oyamom Mhmtftma Bende aynı durumdayım 21+6 ama sadece arada seyreme oluyo gibi o kadar onu da pek anlayamıyorum gerçi bir de kilo almam gerekirken vermişim acaba bunu yaşayan var mı
Myssr Mhmtftma ben hissediyorum ama mesela yorulduğum günler aslaaa hareket etmiyo gece uyuyamadiysam eger yine en cik gece hissediyorum belki si uyurken hareket ediyodur hafif olduğu icin hissetmiyorsunuzdur.
Rmeysa_1661 Mhmtftma seyirme bebişinizin eli ya da ayağıdır. Kalp atımı olan ise yerinin değiştiğine işarettir. Yavaş yavaş başlamış korkmayın. Sizi çok güçlü tekmeler bekliyor bir kaç hafta sonra 😂
Rmeysa_1661 Mhmtftma tedirginliği bırakın rahat bir gebelik geçirin. Gün içerisinde bu haftalarda genelde yüzde 90 uykuda oluyorlarmış büyüme hormonu sayesinde. Seyirmeler de muhtleememn uyanıkken yaptığı hareketler. En geç 2 3 haftaya tam hissedersiniz zaten. Birde ilk gebelik ise 25 haftaya kadar gider 😊
Destina16 Plesantaniz göbek kısmınızdaysa eğer ön tarafa yerlestiyse çok geç hissedersiniz bir arkadaşımın öyle olmuştu 28. Haftaya kadar net hissedemedi doktoru söylemiş ona da biz de çok sasirmistik.
Minamor 31 haftadayım hala bile arada sırada hissediyorum çok sinir bozucu oluyor hissedememek, her dakka hissetsem bende hamile oldugumu anlarım diyorum🙄
Mhmtftma Rmeysa_1661 aynen ilk gebelik bazen seyirme oluyor bazen olmuyor bende bekliyorum bakalım ☺️
Mhmtftma Myssr belkide öyledir bazen sol tarafıma uzandigimda hafif böyle seyirme gibi sonra bişey yok