Mennu Arkadaslar ben adana da uygun fiyatta ayni zamanda güzel bur doktor ariyorum yardimci olurmusunuz
HilalTsdmr Mennu Ben Metro Hastanesine gidiyorum doktorum da Mehmet Yıldırım.Aylardır bu doktora gidiyorum hem çok memnunum,hem esprili hemde ilgili.
bsrkn annesivebebek metro hastanesine gidiyorum bende. biz akdeniz vakıf kartı çıkartırdık %10 indirim yapıyolar bu kartla. 3. gebeliğim.diger cocuklarimdada çıkarmıştım çok şükür hep indirimli muayene olup indirimli doguk yaptım
Nurcaa Medline hastanesi Gül Demirtaş aşık çok çok çok iyi bir doktor tecrübeleri ile bebeğimin tutunmasını sağladı
Nurcaa Mennu muayene ücreti 200 TL doğum 4000 TL medline için ve çok iyi bir doktor hastanede aynı keza öyle
Hazalperi Mennu ben balcalı Prof selim büyükkurt ile Güzelyalı da Yasemin ilkite gidiyorum ikisinin muayenesi de 160
NurSema01 Benim doktorumun muayene ücreti biraz pahalı ama doktoruma gözüm kapalı güveniyorum Abdulhakim Arısoy tecrübelerine bilgisine güvencim tam Muayene ücreti de 200 TL, doğum metro hastanesinde 2750₺ medline hastanesi 4500₺ Güzelyalı hastanesi 3750₺
NurSema01 Mennu sularda hsbc bankası var onun arasından giriyorsun sokağın sonundaki sağdaki apartmanda canım
Dilaratelli Zynp01 hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende medline hastanesine gidiyordum da Ahmet Eray Memeç benim doktorum sanırım muayene ücretlerine zam gelmiş