uykuperest Merhaba güzel anneler 🥰 Türkiye hastanesinde doğum yapmış veya yapacak olan annelerimiz var mıdır? Pandemi döneminde doğuma kimlerle gittiniz refakatçi olarak dönüşüm yaptınız mı? Ben eşim ve annemle gitmek istiyorum ama kırpmadan dolayı korkuyorum annemin yaşı olduğu için. Kadın doğum binası ayrı olduğu için biraz daha içim rahat olsa da daha önce yaşamış olanlardan fikir almak istiyorum 🌸
Zeyzeyka uykuperest canım bende nasipse orada doğum yapacağım, doğum yapana kadar yanımda eşim olacak doğumdan sonra refakatçi olarak annem kalacak yanımda. Doktorum Özgür hanım zaten doğum anında eşin olsun başka ziyaretçi olmasın o haber verir eşe dosta dedi bizde öyle düşünüyorduk
MaviliMaviliMorCicek uykuperest merhaba kaç haftalıksınız benimde nasipse orada doğumum Özgür hanımda
uykuperest Zeyzeyka evet ben de öyle yapmayı düşünüyorum doğum katına bir defa nst için çıktım gayet sakin ve bomboştu annem direk odama gelir bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum çünkü evde de 20 aylık bir bebeğim var ikimizden ayrı kalsın istemiyorum babasıyla birlikte uyusun istiyorum 🤲🏻 Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimiz inşallah 🥰 siz kaç haftalıksınız? Benim doktorum da Ayşe Solaroğlu
Zeyzeyka uykuperest yarın 38 olacağım insallah canım, eşim gece yanımda kalmak istedi ama annem tecrübeli olduğu için annemin kalması daha sağlıklı olur diye düşündüm, sizinde öyle çocuğunuzda babasıyla kalır daha mantıklı zaten 1 gece kalır çıkarız insallah
uykuperest Dileginbalbebegi 4500 normal doğum 4900 sezeryan doğum normal doğumda epidural isterseniz +1000 TL