Bahartesi Selam arkadaşlar, eşimin tayini Iğdır’a çıktı. 32 haftalık bebeğim. Önceliğim ilk olarak eşimle aynı yerdeyken doğumun olması. Önerilerinizi bekliyorum.
dmrzhra Bahartesi bnde Ağrı/ Doğubeyazıttayım Iğdırda Abdulhamit hoca var özel kliniği var iyi bi doktor
Halide_zehra Bahartesi Bende ığdırlıyım ilk hamileliğim tecrübeli değilim ama ablam özelde Mahmut Aksinde doğum yaptı. Bende bulut hastanesine Gidiyorum. Abdülhamit beyden de çok iyi bahsettiklerini duydum ama kendim gitmediğim için bişey diyemem.
mrs_elisah Bahartesi bizde tayinden dolayı burdayiz abdülhamit Bozyiğit e gidiyoruz harika bir doktor
Astunazmn Bahartesi alper tosun var abdilhamit var bulut hastanesinde de alper taştan var canim bunlardan birini tercih ederblrsn
mrs_elisah noble **Evet Iğdır’da Bulut Hastanesinde ve Doğubayazıt Mediza Hastanesinde doğum yaptırıyor. Ben ücretini henüz sormadım muhtemelen eşimin memleketine gidicez doğuma ( aniden burda doğurmazsam :) ) ama 3500 gibi fiyat söylüyorlar çevremdekiler **