Esmagcaeker canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤ bu dönem bende 12 hafta sonuna dek devam etmişti. Şimdi 15 haftaya girdim. Sabah uyanınca boş mide ile yada yarim bardak su içsen bile istifra ediyorsun. Öncelikle şöyle düşün, genel anlamda yiyeceklerden dolayi değil hormonal olarak böyleyim. Ben hep kendime bunu söyledim. Belki bu sayede hiç yemek istemediğim halde et ve balığı haftada 3 defa yiyebildim hem de bu zamanlarda.
Istifra sonrası ise hep süt içtim. O bana çok iyi geldi. Genellikle yaninda muz da yedim. Ama herkesi rahatlatan yiyecekler farklı tabi, sende kendin için mideni boş bırakmayacak yiyecekleri bulmalısın. Fakat bu dönemler bebiş senin vücudundaki besinleri çektiği için özellikle kalsiyum ve demir depoların azalacaktır. O nedenle çok iyi beslenmeye çalışmalısın. 2.trimestere herhangi bir eksiklik olmadan girersen kendini daha iyi hissedersin. Ben herşeye rağmen böyle beslendim ve 7 haftada ogrenmistim. O zamandan bu zamana kalsiyumum günde 1 lt süt içme ne rağmen hep 9.2 demirim de hatırlamıyorum ama bayağı yüksek.