Inci20192021 Sevoeco25 bizim gitigimiz Tüp Bebek merkezini önere bilirim sana canim insallah sizinde Bebisiniz olur allahim kucaginizi Bos birakmasin.
Seymaozdmr Sevoeco25 rabbim en kısa zamanda bir evlat nasip etsin dua edicem sizin icin bende 8 haftalik hamileyim hamilelerin duasi geçer derler bir bakarsınız dua kapım açık olur🤲⚘
Sevoeco25 Seymaozdmr oyyy bitanem Allahrazi olsun benim de duam sana Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 💗
Sevoeco25 3506 Allah senden bin kere razı olsun güzel bacım içimi ferahlattin ne guzel bir duadir bu Rabbim kim nerde evlat sahibi olmak istiyosa hepsine nasip etsin inşallah 💗
Cagla89 Sevoeco25 ah tanıdığım tanımadığım bekleyen isteyen herkese Rabbim nasip etsin ben de 5 yıldır bekliyorum o güzel haberi vermeyi..hiç hamilelik olmadı ):
Sevoeco25 Anne2_ amenna bacım ondan şüphem yok Rabbim kim nerde istiyosa hepsine nasip etsin inşallah
Sevoeco25 HilalTsdmr kuzum hepsini yaptık çakşır suyunuda içtik nasip olmadı bana çok dua et Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💗
Sevoeco25 Inci20192021 oyyy maşallah op kuzumu yerime Rabbim bağlarını güzel eylesin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 💗
Merdaaal34 Sevoeco25 rabbim tez zamanda hamile haberini alıp sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin senin gibi çocuk isteyen herkese hayırlısıyla inşallah 🙏🏻
GulnurMahmut Sevoeco25 Rabbim kucağını doldursun canım .Hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah 🤲🏻
Sevoeco25 _anne kuzum tam 3 4 aydır kafama takmadan doktora gitmeden bekledim bu aralar etrafım hamile dolu birde öyle gözüme sokuyorlar ki anlatamam bu yüzden yine takmaya başladım
Paresss Sevoeco25 Rabbim kucağını tez zamanda doldursun inşallah.Ama ne zamanki aman olmuyor deyip kafandan atıcan işte o ay hamile kalacaksınız sizinki bence tamamen psikolojik.
Sevoeco25 Paresss onuda denedim şuan doktor isini bıraktım ama etrafım da sozler laflar çok ağır geliyo düşün ki eşimin teyzesi yiğenim de iş var sende yok bile dedi
Paresss Sevoeco25 Maalesef etrafta o kadar cahil insan var ki ağızlarından çıkanları duyman insanlar.Allah var yukarıda gerisi boş .