Bebek-geliyor Merhaba, hangi ateş ölçeri kullanıyorsunuz ve hangi marka hangi modeli önerirsiniz. Pandemiden dolayı çok fazla ateş ölçer var ve fiyatları yüksek. Hem uygun hem kaliteli ateş ölçer olarak hangisini almalıyım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Selo39 Bebek-geliyor ben chicco nun koltuk altı ateş ölçerini aldım, çünkü uzmanlar temazsız önermiyor
Meriwa Bebek-geliyor koltuk altı e bebekden wee marka aldın canm hem temassız hem kulakdan ölçme özelliği olan loobex 3434 ü aldım ölçümünden memnunum cnm ben bakmanı tavsiye ederim
haziranin25i Bebek-geliyor merhabalar ben HesabınıBilenAnne hesabının önerdiği ateş ölçeri aldım memnun olmadığı ve kullanmadığı hiçbir ürünü tavsiye etmediği için ilk tavsiyesinde aldım xs lft002b 90 TL ye aldım
bburcu Bebek-geliyor 2 tane koltuk altı aldım canım. Bir de trendyoldan xs aldım 89₺ye. Doğru ölçüyor idare eder uzun süre 👍🏻
GoncaElifAda Selo39 bende de chicco var ama surekli yanlış ölçüyo o yüzden yeni temassız olandan aldım. Insallah siz memnun kalırsınız
hemsiresaliha 2 tane ateşölçer bulundurmakta fayda var ven omronun temassız olanı 2 senedir kullanıyorum yüzey ölçümü de yapıyor çok memnunum ama koltukaltından chico almıştım sanırım hep yanlış ölçtü attım
Mlk84 Ben senelerdir braun kulaktan ölçer kullanıyorum çok memnunum .uzaktan ölçenlerden de aldık ama onların sonuçları yanıltıcı çıkıyor beğenmedim
Nzehra4654 Bebek-geliyor e bebeğin kendi markası var baya önce aldım hergün eşim eve geldiğinde kontrol ediyorum gayet iyi ve doğru sonuç veriyor. Bir alından ölçen otomatiğini aldık birde koltuk altı olanı aldık ikisi hep aynı sonucu veriyor aşağı yukarı.
Cucu2015 Bebek-geliyor medisananın temassız ölçerini almıştım oğlumda. Temassızlar yanlış ölçebiliyor bizi çok yanılttığı oldu. Birkaç gün önce braunun koltuk altı ölçerini aldık. 8 saniyede ölçüyor. Siz de alacaksanız kulaktan ya da koltuk altından ölçenlerden alın bence