Mihrimah41 gbayindir e bebekten sevibebeninkini almıştım ama pek memnun kalmadım kullanamadım yani rahat bşy değilmiş. Kanguru aldım sonra o daha rahat
Hashasim2020 Bana ebebekte çalışan kız erkek bebeklere önermiyoruz almayın bence dedi hem sling hem kanguru için. Ben de korktum almadım bilgisi olan var mı
gbayindir Hashasim2020 sling satan sayfalarda eger gercekse mesajlar herkes cok beyenmiş anne karnı gibiymiş sling olunca kanguru daha büyüyünce
NefesAyza Kış çocukları için sling çok ta mantıklı değil gibi sanki.. ben bir adet port bebe aldım.. bir kaç ay sonrası için de kanguru düşünüyorum.. aracımız olmadığı için puset olayına girmedim 😌
Waitingforgodot Koala sling diye instagramda bir sayfadan aldm, hemen kargoya verdiler suan elimde,minikkuş diye bir sayfa daha vardı ama koala daha uygun fiyatlı veriyor. Keten kumaş olduğu için biraz tuzlu olabiliyor..
Caglab Ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine trendyoldan Neko marka aldim. Indirimden 109 tlye aldim. Sanirim ondan 20 30 tl daha fazla normali. Henüz kullanmadım ama.