27_27cc Merhaba hanimlar. Hamilelikde nescafe içmek zarar mi? Her gün canim çekiyo, kendime engel olamiyorum. Fakat hamile deyilken hiç sevmiyodum nescafeyi
Deletedmom95 27_27cc nefsini köreltecek kadar iç bi bardaktan bişey olmaz. Çok aşırıya kaçmadıktan sonra
Sna-1234 27_27cc içinde kafein olduğundan zararlı benim canım isteyince 2-3 uydum içip kalanı döküyorum 🤗
Eceizmir 27_27cc bende Türk kahvesi çok severdim midem bulamadığı için bıraktım. Şimdilerde nescafe çekiyor canım çok 🤓 internettte de doktorların yazdığı 2 fincana kadar tüketilebilir. Ben 1 tane içiyorum günde 👍🏽
Tuba_engn 27_27cc Günde 1 fincan tüketiyorum. Sıkıntı olmadı şuana kadar. Başka kafein tüketmiyorum çünkü.
prensannensi 27_27cc türk kahvesini günde 1 fincan öneriyorlar neskafe önermiyorlar ama ben de canımın cok istediğinde ya yarım fincan içiyordum ya da çok nadir bir fincan doğuma 10 gün kaldı bu zamana kadar 5 fincan dahi içmemisimdir
Mervetekmn 27_27cc şekersiz iç 1bardak kahve halkım var benım tiroid şeker ve tansıyon var bende zorlu geçmesıne rağmen 1sade soda 1kahve hakım var sekersız