mavi0811 Adetimle birlikte kullanmaya başladım kızlar kullanıpta gebe kalan varmı buna ek olarak incir suyuda içiyorum umarım işe yarar ikiside🤲🏻
Halidemat mavi0811 adetimle beraber sanırım 10 gün ama tam hatırlamıyorum adete 4 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı macunu bıraktım
Halidemat mavi0811 şeffaf akıntı yumurtlamayı gösterir ben pepap diye program indirmiştim yumurtlama gün takibi için o günlerde hamile kalma Yüksek oluyor ona dikkat edip ilişki olursa hamilelik artıyor ben hem macun hem yumurtlama takibi ile devam ettim oldu çok şükür
mavi0811 Halidemat benim adetlerim düzensiz o yuzden programa guvenemiyorum akıntıdan anlıyorum canım
merve5416 Ben 3 ay kullandım 3. Ay hamile kaldım adet olamıyordum polikistik over vardı ilk 2 ay adetimi düzenledi 3. Ay gecikince bu da işe yaramadı dedim meğerse hamileymişim bence kesinlikle kullanılması gereken bir ürün 👌🏻
mavi0811 Merveee6 canım ben 1 su bardağı incir suyu ve meyve suyuna karıştırıp içiyorum tadı enfes oluyo hic anlamıyosun bile bide öyle dene hiç sıkıntı çekmiyorum ben ilk ictigimde midem bulandı ama sonra bu çözümü buldum gayet rahat😏