Baharmom Eternallove çok güzel olmuş 🌸 sağlıkla kucağınıza almayıp Allah nasip etsin😊 beşiğini nerden aldınız çok beğendim 🙏
Mega123 Eternallove Maşallah çok güzel olmuş.. Rabbim hayırla sağlıkla içinde büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰❤
nilsmother Eternallove çok tatlı olmuş sağlıkla büyüsün inşallah içinde 🤩 beşiği başındaki dönenceyi nereye yaptırdınız?
Eternallove Baharmom çok teşekkür ederim 💕 beşiğimiz normal beyaz bir beşikti kulplarını ve gökkuşağını ben kendim alıp yapıştırdım ve boyadım 🥰
Eternallove dilara10 çok teşekkürler 💕 avizeyide kendim yaptım , youtubeda videosu olması lazım makrome avize yazarsanız çıkar mutlaka ☺️
Eternallove Oknsm merhaba , çok teşekkür ederim 💕💕 eminönünde havuzluhanda yaptırmıştım ama inanın firmanın ismini hatırlamıyorum.
Eternallove nilsmother umarım yükleyebilmişimdir ☺️ Çok teşekkür ederiz 🥰 instagramda cananshandmade diye bir sayfadan yaptırdım 💕
Eternallove Damlaasahinn Merhaba 💕 çok teşekkürler. Dönenceyi cananshandmade instagram sayfasından yaptırdım iskeleti bende mevcuttu ve kendisi akrabamız amugurumi oyuncaklarını hediye etti 🥰 isterseniz fiyatını sorabilirsiniz