Fatmaonur Beyzabyk özel Esentepe gönül Doyran 36+4 günlüğüm çok memnunum doğumda orda olcak 2700 tavsiye ederim
ilknurosman Beyzabyk cnm yildirim doruk hastanesinde dr kemal köroğlu cok iyi isinin ehli bir doktor 20 gun once dogum yaptim hatta dogum sonrasi kontrole gittigimde ikimizde cok uzulduk doktorumla artik ayriliyoruz diye 😁 normal dogum 2700 spinal sezeryan 3000 epidural 3400 lira kemal beyin her doktorun dogum ucreti degisiyor hem hastanede oda susleme konseptide foto cekimide var hatta pandemi doneminde olmasaydik kuafor hizmetleri bile var pandemiden dolayi tek vermedikleri hizmet kuafor hizmeti
Beyzabyk Yunuselinde oturuyorum bursaya yeni taşındık 2 ay kadar oldu özel muayenehanede bir doktora gidiyorum fiyat olarak biraz pahalı geldi doğum ücreti pembe mavi 7000 7500 arası dedi hastaneyi arayıp sordum 7000 dedi jimer için 6000 6500 arası dedi doktorumuz başka hastane ve doktorda bilmiyorum açıkçası ilk geldiğimizde daha önce medicalparka gittiğim için oraya gitmiştik eşim ordaki doktorlara sinirlendi çıktı sonra bu doktoru bulduk yeni olduğumuz için biraz zorlanıyorum doktor konusunda danışıcak kimse yok çevremizde
Merve__kozz Beyzabyk medicana 4500 medicabil 3500 çekirge doruk 4000 yıldırım doruk 2250 hayat hastanesi 2500 bunlar normal doğum fiyatları sezeryanlar 500 tl daha fazla.
Simgedemirbas Beyzabyk anadolu hastanesi neşe kaplan karakaş çok çok iyi çok memnunum. Doğum ücreti 2750 tl Muayene ücreti 160 tl. 🤗
NefesAyza Beyzabyk Esentepe Hastanesi fiyatları 3000 civarı diye biliyorum.. benim doğum 2021 olacak kısmetse henüz fiyat konuşmadım ama bir arkadaşım orda doğum yaptı. Ben Onur bey e gidiyorum orda çok ta memnunum açıkçası.. bir sorun isterseniz
oozgee Esentepe hastanesi muayene 160 normal doğum 2500 /2700 gibi birseydi sezeryan 3000 demişlerdi. Artmadıysa
Derya1233 Simgedemirbas doğumunu ordami düşünüyorsun ? Bende neşe hanıma gidiyorum 36. Haftamdayım. Pek iyi şeyler duymadım onun için soruyorum. Sen memnun musun ?
Simgedemirbas Derya1233 doğumu da orda düşünüyorum canım 33.haftadayım çok memnunum , bir kaç tanıdığım da var onlar da memnun ama sen ne duydun ki canım
Derya1233 Simgedemirbas ya bende doğumu orda düşünüyorum 36. haftamdayım bu cuma çatı muayenem var da neşe hanıma giden birisi işte çatı muayenesi yaparken canımı çok acıttı eşim bağırışıma içeri girdi falan biseyler demiste bende korktum
Simgedemirbas Derya1233 ama herkesin aynı olmaz ki canım, belki sıkmıştır kendini belki canı tatlıdır, bazen görüyorum çok iyi geçti yazıyorlar bazen çok acıdı diyorlar Kişiden kişiye değişiyor muhtemelen. Ama ben çok acıdığını düşünmüyorum umarım öyledir 🤗
Simgedemirbas Derya1233 inşallah canım çatı muayenenden sonra mutlaka haber bekliyorum nasıl geçtiği konusunda 🤗🙏🏻
Derya1233 Simgedemirbas Canım çatı muayenesi oldum ben. Çok korkarak girmiştim ama 4 5 saniye sürüyor gerçekten. Tabikide canım acıdı ama 1 2 dakika içinde o acı da geçiyor merak etme :) Pembe akıntın gelebilir bir kaç gün ağrın olabilir dedi ama akıntım gelmedi benim :) normal doğuma müsaitmiş çok şükür :))
Simgedemirbas Derya1233 demiştim herkeste aynı olmaz diye ki bazıları bence abartıyorlar tabiki acıyordur ama inanılmaz dayanılmayacak kadar bir acı olduğunu düşünmüyorum. 🤗🥰 doktor şu zaman muayene edeceğim diye haber veriyor mu canım.
Simgedemirbas Derya1233 bide nasıl baktığını merak ediyorum 2 parmağıyla diye okumuştum bir yerde ama nasıldır bende merak ediyorum
Derya1233 Simgedemirbas aynen canım veriyor. Ben 32+3 te gitmiştim o zaman sormuştum nst ve çayı muayenesi ne zaman olucam diye. 37. Haftadan önce yapmıyoruz doğumu tetiklememek için dedi. Bugün gittiğimde 36+4 haftamdaydim zaten. Çatı muayenesinden sonra nst odasına da girdim 20 dakika sürüyor. Sonra sonucu doktora gösteriyorsun :) haftaya cuma yine randavu almami söyledi. Zaten 37. Haftadan sonra haftada bir geleceksin artık demişti :)