HcrHyt Tesettürlü gebe kıyafeti satın aldığınız internet adresi varmı bulunduğum şehirde seçenek çok az
EsraDabakzkal HcrHyt bunu bende merak ediyorum güzel bi başlık açmışsın canım.. varsa bildiğiniz bi site bakalım arkadaşlar
MinikMucizem42 HcrHyt eger konyadaysan isil hamile dunyasi var orda tesetture uygun seyler de var.internette de ehamilegiyim.com var orayada bakabilirsin
NNeslihaNN EsraDabakzkal bende tesettür tunikleri giyiyorum uzun altınada tayt tesettürlü degilim ama güzel oluyo 🙂
Anm HcrHyt EsraDabakzkal Modanisa da çok güzel şeyler var hamile kiyafetleri bende bulamıyordum ama böyle elbiseler cok güzel duruyor sanki hamileler icin dikilmiş😄
bebisiminannesi HcrHyt tesetture gore kıyafet üretilmiyor malesef uretilenlerde tesettüre uzak olanlarda ates pahasi velhasıl ne yapicaz bilmiyorum anca tasarlayip diktircez yani😕
Edos Valla bende dogru duzvun birsey bulamadim daha da bakmiyorum zaten kaldi 1 bucuk ayim idare edicem elimdekilerle☺ Ama lcwde guzel seyler oluyor bazen.
Mnkse HcrHyt bende bulamıyordum ama çözümü beğendiğim kıyafetlerin büyük bedenlerini alarak buldum ama pantalonlar hariç 😁
HcrHyt Van da yaşıyorum liva gebelik var ama ateş pahası bi pantolon veya etek 200 tl civarı sonuçta bir kaç ay giyinicem almak istemiyorum internetten sipariş ederim artık