Glakky1 Bebegim 18 haftalık oldu bugün kontrolümüz vardı yine göstermedi 🤦♀️🤦♀️😢 Haftaya detaylı ultrason yaptırıcaz🙄
Tuba_engn Glakky1 Sormayın Bizim şıpa 🐣 12 haftadan beri cinsiyetini gösterdi. Ama gel gör ki en önemli şey detaylıda yüzünü göstermedi 3 saat uğraştık ama yok 🤭 Anladım ki şimdiden bir birey olduğunu belli etti…
MiniKaya Glakky1 bizim oğlanda 22+5 detaylıya kadar bekletti ozmna kadar eşim pandemiden dolayı muayeneye girememişti detaylıda girdi hemen gösterdi dedm babasını bekliyomuş meğerse nazı banaymış😀
91ARIN91ASK Glakky1 benim de göstermedi 15.5 ti 16.3 gibi gittiğimde bol bol su içtim birde çikolata yedim girdim sıpam bilisini gösterdi 😀
MehZey Glakky1 niye yiyemiyorsun bı çikolata bı vişne suyu içeydin hareketlenirdi gösterirdi kendini 🙂
MehZey Glakky1 valla ben gittiğimde 15. Haftamda bacak bacak üstüne atmıştı annesine el sallıyordu he dedim ben bu rahatlığın sebebini biliyorum babası kılıklı ya bu 😃sonuçta da erkek çıktı tosbik🐢 Ama siz tatlıdan soguduysaniz bana kız gibi geldi 🙈
Arasarzu Glakky1 Benimkide cinsiyetini gösterdi ama kendini saklıyor detaylıda bile yüzünü göremedim 22.haftamızdayız bazı bebekler çok inatçı 😂
Mom092 Glakky1 😄 inatçı neden gostermiyomusss🥰 canım gostermiyosa kız diyolar ama bilmiyorum benmkide gec gosterdi kız olucak 😊