Jeksks Arkadaşlar en son ikili tarama testi için gittim doktora ultrasonda kalp atışını dinletmeyi unuttu sanırım ama bir aksilik olsa o bakarken anlardı herhalde dinletmedi diye oda görmemiş olmuyor dimi
mrvears Jeksks devlet hastanesine mi gittiniz ? Devlette genelde dinletmiyorlar da o yüzden soruyorum onlar ultrasonda anlıyor attığını ama
Masalin_annesi Jeksks sorun yok zaten kalp atışı dinlemek bebek için çok tehlikeli usg de anlıyorlar onlar herşeyi 😊♥️
rabiass Jeksks fazla iyi değil sürekli dinlemek o yüzden bakmiyolar canım. Doktor zaten ekranda görüyo attigini . Bı sıkıntı olsa soyluyo merak etme için rahat olsun ☺️
Ebruakcetin Jeksks benimde geçen muayenemde dinletmemişti ama tekmeliyor bir sıkıntı yok şükür 🥰 aksi bir durum görse söylerdi 🤗
Jeksks mrvears yok devlete gitmedim ikili tarama yaptırmak için gittim özele de o yüzden o görüyorsa attığını sorun yok
bebisloading Masalin_annesi kalp atışı dinlemek bebek için tehlikel mi? Biz her gittiğimizde dinliyoruz ama, tehlikeli olsa dinletirler mi??
Jeksks rabiass gerçekten Allah razı olsun içime su serpildi bende iki gündür düşünüyorum onu ikili tarama çok az da olsa riskli çıktı doktorumu değiştirdim neler söyledi saçma sapan burun kemiğini görmemiş bilinmiyor yazmış teste testte böyle çıkınca canım sıkıldı başkasına gidip ona yaptırdım taramayı birazda pinpirikli biriyim öyle yani ☺️
Jeksks rabiass bu ara baya ultrasona girdim yaşadığım şeyler saçma sapan doktorumu değiştirdim de öyle yani çok sağolun
Nermin1002 Jeksks benim doktorumda her gittiğimde bakmıyor hatta artk hiç bakmıyor diyebilirim ilk haftalarda baktı şuan 20 haftalık oldum yaklaşık 3-4 kontroldür bakmıyor ama bebeğin haraketlerinden anlaşılıyo zaten iyi olup olmadığı bi sıkıntı görse dinlerdi içiniz rahat olsun ☺️
Eslina175 Jeksks bende 12haftadayim birkere dinledim canim ozellijle dinlemek istemedim bebegi yormamak adina.Eliyle gosteriyor attigi yeri genelde merak etme benim bir bebegimin kalbi durdu doktor daha bakar bakmaz anladi hemen sogledi.Zaten sureti bozuluyor sne bile anliyorsun.
Masalin_annesi bebisloading bebeğe çok fazla radyasyon enerji gidiyo buda onun küçücük kalbine iyi gelen birşey değil. Genelde doktorlar sorar dinlemek istermisin diye bende eğer sorun yoksa gere yok dinlemeyim diyorum 😊
turansmom1 Jeksks her gidisinde kalp atisını dinlemen çok da saglikli degil kuzum zaten ben bayadir dinlemiyorum çunku fazlasiyla zarar veriyormuş internetten okuyabilirsin zararini😊
bebisloading Masalin_annesi aaaa hiç bilmiyordum, bizimki sormuyor çünkü.. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için..