Y4semince 8+6 olduk kalp atışını hâlâ alamadık. İçim hiç rahat değil aranızda bu durumu yaşayan var mı yardımcı olur musunuz 😌
tugbaayilmazz Y4semince tek doktorla kalma canım ama ben yaşadım aynı durumu bebeğim kalp atışı vardı çok yavaştı duyulmuyodu doktor haftaya ya güçlenir ya da almamız gerekir dedi benim malesef bebeğimi aldılar umarım sen yaşamazsın kucağına almak nasip olur 🙏🏻
Y4semince Kese var bebekte görünüyor fakat kalp atışını duyamadık, görüntü olarak kalbinin atışını gördüğünü sesi alamadığını söyledi doktorum
ogretmmenanne Y4semince Kalp atışı olmasa görüntü de çıkmaz ki.. Cihazıyla ilgili bir sorun olabilir mi? Ben 8. Haftada görüntüsünü gördüm kalp atışının. Çok küçük dinlemeye gerek yok dedi misal. Sonra büyüyünce biraz dinletmişti
bsrkn Y4semince kalp atışı görüldüyse ultrason belki eski tipse duyulmaması normal. bence başka bi doktor hastane dene
Y4semince ogretmmenanne bebek üzerindeki hareketliliğe bakarak kalbinin Küçük küçük attığını söyledi haftaya gel biraz daha büyüsün öyle bakalım dedi ilk gebeliğim endişeleniyorum