Bybra-212121 Bi kaç gün önce üst üste 3 defa kustum ve sabah kalktığımda yüzümün her yerini minik minik benekler sarmıştı hala da geçmedi böyle olup geçen ya da bi süre sonra kaybolan var mı??? kusmaya bağladım durumu ama bilemedim ?
Ruya-Onen Bybra-212121 Kusunca kendini zorladığın için kan oturuyor yüzüne bendede oluyordu sonra geçiyordu
Ayazmm-123 Bybra-212121 bende de çok oluyordu zorlanmaya bağlı geçiyor sonrasında şuan cildim hamile kalmadan önceki halimden daha parlak ve pürüzsüz
Sirinimm Bybra-212121 canım benim hep olur yüzündeki kılcal damarlar çatlıyor basınçtan geçer merak etme benim her kustuğumda oluyor
Hnfesin Bybra-212121 zorlamadan oluyor kırmızı benekler göz ve alın çevremde doluydu bi kaç güne geçiyor çok yaşadım
Burciin19 Evet ilk haftalarda bendede olmuştu doktor artan progestan hormonundan demişti ama kendi kendine geçiyor bir iki güne
Bybra-212121 Sirinimm Teşekkürler hanımlar içimi rahatlattınız bi an hep kalacak sandım biraz daha iyi gibi bugün ama hala geçmedi inş geçer