Edaa_22 Arkadaşlar bugün arkadaşımın aşılaması var dua edermisiniz rica etsem hamilelerin duası kabul olur 5 senedir istiyor Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ismi Aslı
avukatveanne Edaa_22 rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı tüm organları eksiksiz evlat nasip etsin inşallah 🤲
afrasil Edaa_22 insallah tutar sağlıkla kucağına akır , canım arkadaşın aşılamayi nerde ve ne kadara yaptırıyor acaba
Nesrincente Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın 🙏🙏🙏
Oznurcakir Edaa_22 Allah yardımcısı olsun. İnsallah tek seferde tutar bol dinlensin çiğ kabak çekirdeği ve nar suyu iyi geliyor onları da tüketsin şifa olur insallah
vuslatim34 Oznurcakir canım sen ne durumdasın. Ben test yaptım çok silik çıktı iğne etkisi hala geçmemiş. İğnenin 10.günü bugün
Oznurcakir vuslatim34 belki insallah vardır ben kan vermiştim gerçi hiç kaset yapmadım. Persembe yaptım kaset o da çıkmadı . Ve bugün adet günüm biraz korkuyorum gerçi agrim da var biraz ☹️😴
vuslatim34 Oznurcakir sanmıyorum canım dün daha koyuydu bugün zor görülüyor çizgi. Benimde adet olacak gibi karnım agırıyor 🤦🏻♀️
Oznurcakir vuslatim34 daha var gününe kuzum normaldir bende adet olacakmışım gibi hissediyordum taaa şimdiye kadar . İnsallah hayırlısı olur ama agrilarin normaldir korkma
Oznurcakir vuslatim34 çatlatma iğnesinden sayarsak 12. Gün oluyor aşılamanın da 10. Günü yaptım kan da çıkmadı değer 0 di .
Oznurcakir vuslatim34 çok şükür bunada kuzum vardır Allah’ın bi bildiği 🤲🏻 Bu ay dinlenmek istiyorum ve biyolog bi komşumuz var sana ve esine bitkisel kür hazirlicam dedi bu ay o şekilde geçiririm