TubaHazal
geçmiş olsun. İnşallah çok çabukta geçer. Benim de Demir ilaçların yan etkisinden dolayı oldu. Bende 31 haftalığım şuan üzüm gibi 4 parça şeklinde dışarıda şuan. Çok çok acı çekiyorum bende 3 hafta önce Kadın Doğuma gittim. fitil ve krem yazdı biraz kullandım iyi geldi.fitil bitti krem az kalmıştı. Ağrısı da kesti. Ama yine de genel cerrahiye görün dedi. Randevu alıp gittim. Genel cerrahi Sadece buz koy şişkinliğini alır . Fitil ve krem kullanma dedi. Evde yat dedi. Bende öyle yaptım fakat acı daha da arttı.
Tekrar 2 gün önce kadın Doğuma gittim. Fitil ve krem yazdı. Onları şuan kullanıyorum ama şuan fayda etmiyor. Cam kesiği gibi bir ağrısı var. Dün gece araştırmaların sonucunda hemoclin diye bir ilaç buldum. Daha önce burada kullananlar olmuş. Bitkisel jel. Devlet karşılamadığı için heryerde bulunmuyor. Birkaç Nöbetçi eczane buldum . Hepsini tek tek aradım sadece 1 eczanede bulduk. Eşim gidip aldı geldi. Onu kullandım jel gibi. Ağrı kesildi şükür ama yine de o şişkinlikte küçülme Yok. Hamile olduğumuz için acilde doktorlarda çok ilgilenemiyor.