Ilaydakose Tetenoz aşımı olmadım fakat doktorumdan herhangi bir uyarıda gelmedi 28.haftamdayım tamamen aklımdan çıkmış geç mi kaldım acaba?
Huris Ilaydakose bana 17 haftamda yapti lar ve ben tek doz oldum canım bence geç kalmadan hemen p.tesi gitmelisin
Meryemak Ilaydakose ben hamileliğimi başından beri sağlık ocağına bildirdim ama beni daha yeni dün aradılar 29+2 haftalık hamileyim pazartesi yaptırcam bende
DuyguUysalBayraktar Ilaydakose bende 28.haftadayım ve bu hafta 2.dozunu oldum. Sağlık ocağına ilk kayıt yaptırdğımda ebe demişti ben zamanı gelince arıcam seni diye ama unuttu tabi. Ben aryıp hatırlattım benm aşım ne zamandı diye. Normalde 24de olması lazımdı ama unuttuğu için 25. Haftada yaptık. Yani bazen ebelerde unutabiliyo. Kesinlikle bence sen bi kendini hatırlat onlra.
Cakil01 Ilaydakose Sağlık ocağına bildirdiğinizde sizden kan ve idrar örnekleri de almaları gerekiyordu. 3 defa (başlangıç orta ve son haftalarda) bu tahliller yapılıyor. Bence aile hekiminizi uyarmalısınız.
FatoAYKurt Beni ebe 20. Haftada çağırdı 20+3 teyim pazartesi gidecem bence geç kalmissin hiç sağlık ocağına gitmedinmi ki
Ilaydakose FatoAYKurt aklımdan sağlık ocağına gitmek tamamen çıktı ben kaydimi yaptırmıştım fakat kimse de çağırmadı ilk gebeliğim biraz acemiliğime denk geldi galiba cok üzüldüm suan
AslCanszTokluolu Sağlık ocağı beni 21 de çağırdı ulturasana göre 22olduğum halde yani bir hafta önde gidiyorum yinede kendi takvimine göre gel dedi bu hafta gidicem sağlık ocağına sor önce yapılmıyor ama bi iki hafta ileri olman fark eder mi tam emin olamadım
Ilaydakose AslCanszTokluolu benimde 1 haftada önden gidiyor 27+3üm ama bilemedim simdi insallah yapilir yada bir sorun olmaz
DeryaSalih Ilaydakose bana 30. Haftaya kadar yapılıyor denmişti ben de 20. Haftamda yaptırdım çift doz olduğu içim ve birer ay arayla olacağı için sen geç kalmış olabilirsin
MelekBK Sağlık ocağına bı Danış istersen. Hamilelikte 2 doz sonra 3 doz toplam 5 yapılıyor. Belki başka bı seçenek vardır
Gulsah89 Saglik ocagina haber vermeniz gerekiyordu gebeliginizi... habee vermediginiz icin cagirmamislardir.. ama tetanoz asisi zorunlu bir asi degil tedbir amacli yapiliyor...
Ilaydakose Gulsah89 hamileliğimin ilk ayında haber verdim kaydımı açtık gittim yani ben çağırmadilar form doldurdum hatta
Ilaydakose Kabukcular evet niye ve nedenini bilmiyorum pek ama doğum esnasında kullanılan aletlerden ötürü diye duydum kesmek zorunda olduklarinda