Heyecanlianne- Kızlar dünden beri karnım çok sert . Sancım ara ara olup gitti . Bugün sabah namazına kalktım karnım yine aşırı sertti şortumun üst kısmı agırıyodu . Abdest aldım namaz kıldım . Sonra uyuyamadım hem agırılarım yüzünden hemde biraz sanırım korkudan . Biraz uzandım ayağa kalkayım dedim normalde asla olmaz ama idrar kaçırma gebeliğim boyunca olmadı . Aniden bacaklarımdan şarıl şarıl döküldü . Tutmaya çalıştım tıvolete gittim devamı geldi ama anlayamadım . Yani zaten namaz kılmak için abdest aldığımda lavaboya gitmiştim . Tekrar bu kadar tuvoletimin gelmesi imkansız gibi geliyor nasıl anlığa bilmiyorum . Hafif hafif sancılarımda var sanırım dogurcam .. dua edin 🥰💓
El_if Heyecanlianne- nasıl olur bilmiyorum bnde 32 haftaligim kac haftaliksin canim? InsaAllah sagsalim kucagina alirsin yavrunu ☺
Unlukacar Heyecanlianne- canım arkadaşımın suyu benim yanımda patlamıştı bildiğim kadarıyla şeffaf oluyor ve kokusuz oluyor
icegul Heyecanlianne- hemen doktora gidin canım. Annem bende namaz kılarken suyu gelmiş 8 aylıkken. Suyu bittiyse sıkıntı olur. Hemen görün doktora
Heyecanlianne- 37 +1 haftalığım ya işte o an tutabilirmiydim hatırlamıyorum Birand’ın oldu ama lavaboya zaten yeni gitmişken ve bir yudum su içmemişken o kadar gelmesi imkansız heralde koku falanda yok kendimi tubolete attım o anda zaten gelmedi tuvolete oturmamla tekrar şarıl şarıl döküldü
Sedaca Heyecanlianne- benımde ılk gebelıgımde boyle olmustu devamıda geldı hastaneye gıdene kadar bence hastaneye gıdın
durucuk123 Heyecanlianne- su akarkn tuvaletinin var olduğunu hissediyor musn yoksa isteğin dışındamı akıyor ?eğer isteğin dışında akıyor ve şeffaf renge sahipse suyun olablr doğum başlamştr hemn doktoragitmelisn bnmdesuyum gelmişti nişan fln yoktu bn normal akıntı sandm sonra doktora gittiğimde bebeğin suyu azalmıştı suni verdiler doğum çabuk olsn die acil yatışa alınmıştım dikkate almalısn 🌸
Heyecanlianne- durucuk123 ya işte o anda anlamadım tutabilirmiyim diye tuvolete gittikten 20 dk sonra sanki tekrar tuvoletim geldi gibi oldu ama zaten gitmiştim . Ayağı kalkınca birşeylerin boşalacağını anladım . Acaba anlaşılıyor mu ? Kalktım ve aniden geldi baya aslında öyle tuvolet gibi kokusu yok biraz değişik ama hızlı hızlı tuvolete gittim o esnada gelmedi ben tuttuğum için mi koştuğum için mi anlamadım tuvolete de gittiğimde devamı geldi . Ama bir boşalma rahatlama hissettim . Biraz kararsızım acaba su mu diye . Ama hiç normalde idrar kaçırmam olmadı olsa bile insan bir damlada hemen tutmaz mı bende birden bacaklarımdan döküldü 😭of ama şuan hiç sancım yok . Birdaha suda gelmedi
Mihrimah41 Heyecanlianne- suyun gelmiş canım. Çünkü idrar olsa tutarsın suyu tutamıyosun şarıl şarıl akıyo
anilece Su gelince 24 saat içinde hastanede olmN gerekir canım, tamamen bitersede normal doğumun zorlaşır, sancı beklemeden doktora gitmelisin. Doktorum suyun gelirse hemen gel demişti.
Mavilibulut Heyecanlianne- anlattığına göre suyun gelmiş hemen doktors gitmen lazım yoksa bebeğin sıkıntıya girer sancida bekleyebilirsin ama suyun geldiği anda doktora gitmen gerek canım bebeğini tehlikeye atma
Dh52 Heyecanlianne- suyunuz olabilir bence doktora gidin çünkü su gelince vakit kaybetmeden doktora gidilmesi gerektiği söyleniyor bebek enfeksiyonlara açık hale geliyor Allahım yardımcınız olsun🤲🏻☺️
Sevgice26 Heyecanlianne- suyun gelmiş canım idrar bacaklara kadar inmez benimde öyle oldu aynı bacaklarımdan aktı gitti suyumun tamamı gelmişti hiç bekleme hemen git
Heyecanlianne- Sevgice26 ciddi öyle değil mi ? Beni de o düşündürdü ama tuvolete gidene kadar olan o arada ben mi tutabildim yoksa gelmedi mi bilmiyorum birde karnım aşırı sertti ve lavabodan sonra rahatladım . Ama idrar olsa ayaktayken bir damladan hemen sonra tutardım o kadar geldikten sonra değil . Yada idrar olsa hemen öyle bacaklarımdan alarmıydı of çok düşünceliyim eşimi bekliyorum şuan
Sevgice26 Heyecanlianne- bana nasıl olduğunu açıkca yazayım sen karar ver ben 19 haftalık hamileydim o zaman tuvalete oturdum idrarımı yaptım tam kalkarken bi anda 1 bardak kadar tanzikli bi su geldi sonra durdu güldüm hatta çok sıkışmışım die temizlendim kalktım tuvaletten salona yürüyodum bişey gelmedi o sırada tm salonun kapısında birden bi akmaya başladı aşırı derecede geliyo ama durduğum yerde su birükintisi oldu resmen hastaneye gittim suyu tamamen bitmişti elimizden bişey. Gelmedi
Heyecanlianne- Ya kızlar çok sağolun şimdi doktordan çıktım bir delikten sızıntı olmuş ama suyum halen yeterliymiş çok şükür . Ama o deliğin kapanması bazen 48 saati buluyor istirahat et dedi . Kendi sancınla gelsen daha iyi olur su durumları sıkıntı oluyo sezeryan bile olabilir . O yüzden dikkat et dedi