ozgetunak Kızlar 36.haftadayım bir haftadır sabah 8 olduğunda uyanıyorum istemsizce ama sonra 11 gibi tekrar uyuyorum 1 2 saat bugün 5 te uyandım ilk kez bu kadar erken uyandım bunu yasayan tecrübe edenler varmı nedendir ?
gokcecan ozgetunak nefes alamıyorum wcden çıkamıyorum ne uyuduğumu ne uyandığımı anlıyorum. Midem yanıyo.. susuzluktan yanarak uyanıyorum suyumu içince ateş basıyo terliyorum. Ayaklarımda 2gündür değişik bi ödem var. Karıncalaşıyo o hisse uyanır oldum… herşeye rağmen çok şükür bugünümüze.. 39.haftadan herkese günaydın… 🥰
Balapan ozgetunak vücudunuz sizi doğumdan sonrasına hazırlıyor. Bebek gelince sık sık bu saatlerde uyanacakasınız hatta belki tüm gece uyumayacaksınız.yani bu durum vücudumuzun bilgeliği 🤗 bizi doğum sonrasına hazırlıyor
Pinkyellow ozgetunak ohoo bu ne ki canım ben saat başı uyanıyorum bütün gece durduk yere pat diye.🤦♀️sabah en geç 7 buçukta uyanip kalkıyorum bu durum bizi bebekli günlere hazirliyormus☺️🙃
CansuAbinik ozgetunak Bende sürekli belli saatlerde uyanıyorum. Genelde gece 2 ve 4’te sabahta 08:00-08:30’da uyanmış oluyorum. Vücut kendini bebeğe hazırlıyor diye düşünüyorumm 🙊🙊
GamzeEgemen Ne ara uyuyorum ne ara uyaniyorum okadar duzensiz ki. Ben de 36. Haftamdayim. En son ne zaman derin uykuya daldim hatirlamiyorum ve sabaha kadar tuvalete kalkiyorum😔
Zlmmrg 35 haftaligim 12 de uyuyorum gece 4 te uyaniyirun 8 e kdar oturuyrn snrada ya uyuyorm ya uyumam
Bernay gokcecan siz galiba bensiniz aynı şeyleri yaşıyorum dilim damağım kuruyo su içiyorum tuvaletten çıkamıyorum nefesi de haşır hışur zorla alıyorum resmen nefesim bana yetmiyor 😭
Ebru_06 Bende 29 haftalık hamileyim gece 2.30 da uyanıyorum 4e kadar uyuyamıyorum sonra uyuyup tekrar 7de geri kalkıyorum uyku düzeni diye bir şey kalmadı
Hashasim2020 Ben de saçma sapan uyuyorum 12de yatıyorum 4te bi uyanıyorum bazen 8e kadar uyuyamıyorum evi falan toparlıyorum sonra tekrar uyuyakalıyorum 12de uyanıyorum🤷🏼♀️ 35+3 benim de hiç düzenim kalmadı
bebisloading ozgetunak ben hamileliğimin ilk zamanlarından beri kaçta yatarsam yatayım sabahın kör behrinde uyanıyorum. Ha bir de gece 3 gibi wcye kalkmam var. 5lerden 6lara değişen bir skalada uyanıyorum. Artık normalim o oldu. Çok nadiren gün içinde bir saat filan kestirirsem şanslı sayıyorum kendimi.