Denizserkan Mebte kadrolu öğretmenim. Acaba Doğum yardımları hakkında bilgisi olan var mı verilen ücret ne kadar ve nereye başvuru yapılıyor
EsinKaraglle Denizserkan ben de mebde öğretmenim maaşa yansıyan cüzi bi miktar var ama bu dediğinizi ilk kez duydum 🤔 bir de sendikaların özel hastane doğum indirimleri oluyomuş sanırım o konuda bilgisi olan var mı acaba?
Prensesss Denizserkan sadece doğum yardımı var ilk bebek için 300 ikinci için 400 bunuda kaymakamlığa gidin bebeğin tc siyle başvurun süt parasınıda alıyo çalışmayan bayanlar ama biz alıyor muyuz bilmiyorum
Elos Denizserkan rapor alırsan ya da işte Doğum yaptığın için iş göremezlik parası var sanırım pttden alınan
Denizserkan Burcu1626 okuldan bi arkadaş almış ama onun da eşi halletmiş nasıl olduğunu bilmiyor belki burda bilen birisi varsa yardımcı olur bize
Denizserkan EsinKaraglle ilksan ile medikalparkın falan anlaşması var ama benim gittiğim hastaneyle anlaşması yok özel Anadolu hastanesine gidiyorum
Ftmacgdm EsinKaraglle Memursene %10 indirim yapılıyor canım özel hastahanelerde diğer sendikaların varmı bilmiyorum
Cnnckr Prensesss ilksana ilkokul öğretmenleri üye oluyor hatta ben bilgim olmadan üye olmuşum Zorunlu olduğu bir zamanda. 300 lira olayını merak ettim 🙄
EsinKaraglle Denizserkan branş öğretmeniyim ilksan üyeliğim yok ama sendikam var onlar da oluyo mu acaba?
EsinKaraglle Ftmacgdm sendikaların tamamı memursene bağlı diye biliyorum bu durumda bize de oluyo mu acaba?
Cnnckr EsinKaraglle ilksan emekliliğe kadar maaşımızdan kesinti yapıyor her ay o yüzden bu tarz yardımları var evlilik, çocuk vs. Sendikalar yaptıkları kesintileri 3 ayda geri ödüyor zaten o yüzden sanmıyorum sendikanın bu tarz geri ödemesiz bir yardımı olacağını.
Ftmacgdm EsinKaraglle yok öyle değil Canım memursenli isen eğer yapılıyor ben muaynelerde de memursen kartını gösterip indirim alıyorum hastahanene gittiğinde söylersen kartını gösterdiğinde yardımcı olurlar🙂
meleklerimm2 süt parası için hastaneden rapor aldıysanız sgk ya yada 170 arayıp başvuru doldurup size bilgi gelene kadar bekliyosunuz yada e devletten takip edin doğum parası için de aile sosyal politikalar bakanlığından başvuru formu dolduruyosunuz hepsi bu
EsinKaraglle Ftmacgdm evet aynen öyle de en azından benim sendikam memursene bağlı direkt olarak memur sene üye olmak diye bişey yok yani kamu sendikları bu konfederasyona bağlı oluyo. Bu durumda bize de indirim oluyodur diye düşünüyorum 😊
Denizserkan Ftmacgdm eğitim bir sen benim sendikam acaba olur mu indirim ama hastanede hiç bu konuyla ilgili birşey söylemediler
meleklerimm2 ayrıca sadece çalışmayan lar değil çalışan sigortalı olan annelerde süt parası alabiliyo
Prensesss Cnnckr biliyorm canm zorunlu galiba yoksa çoğu kişi çıkardı 😃 doğm yardımı 300 tl herkes alabiliyor