Bnumms Banada 11 haftalıkken erkek denildi 14 haftalıkken kız bir sonraki randevumu merakla bekliyorum
Deveci Bnumms bana 100/80 kız denildi ama alısverıs yapma dedi yanılma payı ne kadar olur onu merak edıyorum
Nazlicann1993 Deveci kaçıncı haftada gittiğinize bağlı bana 12 li haftalarda erkek dedi 19 da kız dedi
YesimB 15 haftalık kız dendi şuan 28 haftalığım erkek 😃😃 pipiyi göremeyebiliyorlar 14 haftalıkken değişebilmesi normal zaten
Anneolmak07 13 haftalıkken erkek dedi doktor.Hatta ultrasonda gösterdi ama kesin değil dedi.Yanılmış olabilir mi ?🤔
Nazlicann1993 Anneolmak07 o haftada yanılma çok bana da o haftada erkek dedi kordon çıktı şuan prensesim gelecek kismetse💕💕😊
Aselm25 Bize 12+4te %99 kız değişmez dedi ama Burda o kadar çok sonradan görülen pipi duyuyorum ki insan bir acaba demiyor değil 🤣🤣
Aselm25 Deveci benimde kızımdaki belirtilerden farklı bir hamilelik yaşıyorum diye sanırım kendimi erkek bebeğe hazırlamıştım %99 kız yanıtını alınca bizde şaşırdık biraz😊
htcedgn Deveci genelde kız derler sonra erkek çıkabilir ama erkek denilip kız çıktığı az olduğu için odasını falan boyatmıştık biz🤭😁
Deveci htcedgn ama anlamadığım şu yani erkek olsa illaki cıkıntı olur illakı anlaşılır ama kızda AP apaçık düz yani