61Aysen 91ARIN91ASK bilmiyorum ki uyeliği iptal etmedim aka sadece hesaptn cikiş yaptm bnm numaramla olan hesptn ciks yaptm esimn numarasyla olandn ciks yapmadm
91ARIN91ASK Mevaninannesi21 ben 8 kişiden yaptım oldu hep kod vs geliyor o şekilde işliyor zaten cüzdan da ki para
NerminUmut Sydabskrt trendyolu indirdikden sonra en alt sag kösede hesabim yaziyor oraya tiklayip trendyol cüzdanim yaziyor orayada tikladikdan sonra cep numaranizi giriyorauniz ve size bir kod gelio o kodu girdikden sonda 10tl cüzdana ekleniyor
Carolina NerminUmut başka marka bez olmuyo mu acaba ve kaç tane bez var sipariş ettiğiniz bez paketinde
Guluss35 Cinarmom arama yerine babyturco yaz deneme paketleri çıkıyo 9.90 na oonlardan seç bebegın bedenıne göre ödeme sayfasına trenyol cüzdanla ödeyi seç tmmdır
Mucizem199 Guluss35 peki size bişey soracağım kargo adrese teslim yapıyor değil mi telefn flan ediyorlar mı adrese ulaşınca
Guluss35 Mucizem199 adrese teslım oluyo tabi ama ararlarmı bılemıyorum benımkıde bugun sipariş verdim firmadan firmaya fark ediyodur
Sydabskrt Kızlar yeni doğan için 1 beden aldım ama yorumlarda 2 numarası prematüre bebek bezi gibi büyük alın yazmışlar siz nasıl yaptınız karışık barı alayım