61Aysen htccmdmr cüzdandaki parayi nasil kullandinz bndede 10 tl vr ama bezi sectim bilgileri girdm ama hesap numarasi istiyo cuzdandakini ekleyemiyorm o kisma
Aysin64 61Aysen ürünü sepete ekleyip ödeme kısmına geldiğinizde trendyol cüzdan ile öde var onu tikleyeceksiniz
htccmdmr 61Aysen sepeti onayla kısmında trendyol cüzdanımla öde seçeneği ve kart ile öde seçeneği var trendyol cüzdanım ile öde dediğinizde oluyor
61Aysen Aysin64 Hallettim cnm geri cikip tekrar girdm gördm hem bnm numryla hem esimn numrsyla 2 paket sipars verdm
Bs3547 Aysin64 61Aysen bende yaptım ama ekledim Trendyol Cüzdan işe öde seçeceğim çıkmıyor nasıl yapacağım 61Aysen
Aysin64 61Aysen güle güle kullanın canım bende hem eşimden hem kendimden sipariş verdim inşallah güzeldir bez
61Aysen Aysin64 inş güzl bisy yapmışlar tlfn numrasi ayni oldgnda kabl etmedi bnm numarayla kaydolup aldim cikiş yapip esimin numarasyla kaydoldm tekrar bida aldm baska tlfn numarasi yok yanmda olsa al al dur😂😂
2artiikizannesi Gezmis cnim bnde yptim teşekkürler sonradan bir sıkıntı fln çıkmasın bedavami bu bez şimdi
Guluss35 Cinarmom arama yerine babyturco yaz deneme paketleri çıkıyo 9.90 na oonlardan seç bebegın bedenıne göre ödeme sayfasına trenyol cüzdanla ödeyi seç tmmdır
gulumse0611 Hangi kargoyla geliyor acaba bilginiz var mı kargosu yola çıkan var mı bakabilir mi her kargo gelmiyor da buraya