bsrkn kızlar normalde de akneye meyilli bi cildim vae malesef. ama bu hafta birden yüzümde sivilceler cıktı.boynum pütür pütür çok rahatsız edici 😓 yani normalde bitek yüzümde çıkar.vucudum puruzsuzdur.nedense boynumda da pütür pütür cıktı ne yapmamı onerirsiniz
NaimeYilmaz bsrkn Sağlıklı şeyler yiyorsanız, düzenli temizleyip nemlendiriyorsanız hormonlardan olabilir. Bitkisel tarifler önereceğim ama bazı ciltlerde bu tarz tarifler daha fazla coşturabiliyor. Bence temizliğini sağlayıp beklemeyi deneyebilirsiniz.
bsrkn NaimeYilmaz cildime her daim cok iyi bakmaya valisan biriyim.ama birden böyle olması korkuttu beni. çok rahatsız oluyorum.gecee mi acaba dogumdan sonra. birde bitkiswl kurlerin bebege yan etkisi olur mu acaba
bsrkn NaimeYilmaz nemlendirmek ne bileyim zaten çok yağlı yuzum 🤐 adana sıcağında güneş kremini zor sürüyoruz sicaktan şıpır şıpır su her yerimiz
NaimeYilmaz bsrkn Geçer endişe etmeyin. Cildinize ne iyi gelecek en iyisini siz bilirsiniz. Bebeğe zararı olmaz bitkisel tariflerin.
NaimeYilmaz bsrkn Hindistan cevizi yağı, bal, türk kahvesi(peeling kıvamında 15 dk bekletiyorsunuz) Salatalık&yoğurt Demlenmiş yeşilçay& bal dolapta 1-2 sat bekletip sürüyorsunuz. 15 dk Göz kararını atıyorum genelde ölçüyü.