1402ht Arzumm_35 hem kimyasal açıdan sıkıntı hem pandemi sürecinde kuaför başlı başına sıkıntı hamileler için 😑
DYG93 Arzumm_35 ben 33 uncu haftamda yaptirdim en son ipek kirpigimj sadece 2 saat yatmak biraz zor ama bi daha yaptircam heralde doguma hazirlik 🙈
monaroza Arzumm_35 lifting değil ama ipek kirpik yaptırıyorum ben ilk hamile olduğumu öğrendikten sonra biraz ara vermiştim ama sonra doktoruma sordum bi sorun olmaz deyince tekrar yaptırdım uzun süre yatmak biraz sıkıntı
irembozcalar Biliyorsundur uzun bi işlem lifting 2 saate yakın ve sürekli sırt üstü yatıyosun eğer rahat ederim diyosan yaptır (kimyasal açıdan bi zararı var mı bilmiyorum saç boyası gibi kokuyor biraz)
ipek-smr Canım yapılmıyor diye biliyorum eve kimyasal içeriyor benim lazere daha önce gittiğim yere sormuştum biz hamile kadınlara ne lazer ne lifting hiçbişey önermiyoruz bu liftingtir lazerdir microbildngtir vs
Mutlubirannee Arzumm_35 Doktora sorduğumda dalga geçerek bebeğe yaptırmadığın sürece sıkıntı yok demişti😅
Remziye02 Arzumm_35 ben yaptım ama zarar olurmj bılmıyorjm zaten sevmedım kırpıklerım cok kıvrık oldu rımel suremedı. kas lamınasyonuda yaptım
Zeynep26_ Bende 30.haftamda kirpik liftingi yaptırdım araştırmıştım bi zararı olmadığını öğrenince yaptırdım
Zeyzeyka Arzumm_35 pazar günü yaptıracağım bende doğum için 38. Haftama giriyorum bi zararı yoktur artık diye düşünüyorum 🙄
Tontinimontin Bende geçen hafta laminasyon yaoturdum kipriğime 1 aaat sürüyor 15 dk aralıklarla devam edildi sıkıntı yaşamadım kalktım oturdum 15 dk da bir eylül Öztürk ün yerinde yaptırdım
Esra60 Arzumm_35 bnde var suan ipek kirpik. Haftaya doğumum. Foto çekimi için yaptırdım. Ve çok seri takıyor 40 dk da taktı :)
Arya12 Arzumm_35 ben kirpik liftingi yaptırdım canım 1 saat sürüyor 2-3 kere bir şeyler sürüp 15 er dakika falan bekletiyorlar o bekleme suresinde sağa ya da sola donup yattım hiç problem olmadı.
Arya12 Arzumm_35 yok hayır teninize değmiyor zaten. Kokusu için de yüzünüzde maske olduğu için kokusu pek gelmiyor.