Arkadaşlar ilk önce şunu soylemek istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği okadar güzel bir duyguki kızım uyumusken bende doğum hikayemi yazayım istedim ❤️🙏
Geçen hasta pazartesi 38haftaliktim annemlere gitmiştim annem beni sabah namazına kaldirdi kalktım öyle bir sancım varki kivraniyorum ama sabahın 5de korktum saat öğlen 12ye kadar sıktım dişimi eşimi aradım eşim geldi aldı hastaneye gittik ilk once devlet hastanesine açılmama baktılar ntsye falan iyi bişey yok dediler eve gönderdiler ama ben kivraniyorum geldik annemi aldım bize geldik kaldık Perşembe gününe kadar anneme anne Bebek az hareket ediyo diyip duruyordum ama tabi devlet bana bişey yok diyince ona güvenip kendi doktoruma gitmedim persembe günü uyandım dedim anne kalkın hastaneye gidiyoruz bebek hiç hareket etmiyo eşim aldı bizi sabah 8de özele götürdü kendi doktoruma hemen açılmaya baktı yok dedi nts ye yolladı bebeğin kalbi yarım saatte birkez attı hemen hemşireler indirdi beni doktorun yanına doktorum ultrasona baktı suyun bitmiş bebeğin kalbi çok yavaşladı hemen seni doğuma alalım gidin vezneden işlem yaptırın sen hareket etme bişey yeme sezeryana alacaz dedi ama bende hiç beklemiyorum hayal bile etmedim Ogün doğum olacak diye 38+4 haftaliktim eşimi aradım eşim beni annemi indirip sabah işine gitmişti çabuk gel sezeryana alacaklar dedim eşimin iş yeri bir saat sonra izin vermis oda kavgayla falan neyse beni annemle odaya.aldilar annem titriyor ama ben de o şekil hemen geldiler soydular ameliyat kıyafeti giydirdiler sunda taktılar uyusturmadan Allah’ım ayağa bi kalktım orda bayılmışım okadar acittiki hemşire saat 10:50 oldu dediler 10dk ya eşin burda.olsun doğuma alacaz bende ağlıyorum bekleyin eşim izin alıp hemen gelecek falan eşimde çıkmış işten ablamı alıp hastaneye geliyolarmis aradım 5dk ya geliyorum dedi tam hastaneye girdiler ama hemşireler beklemedi hemen beni sedyeyle götürdüler eşim ağlamaktan heder olmuştu😔beni göremedi diye neyse beni aldılar ameliyata ilk önce belimden iğne yaptılar ben komple bayılmak istemedim benim korkudan kalbim yavaşladı diye komple bayiltmislar zaten belden iğne yapınca iki saniyede bayiliyosunuz ameliyat basliyo ben hiç bişey hissetmedim bebeğim çıkınca ağlama sesini duydum ama bayginim hemşire cenemden vurdu bak anneis bebeğin dedi baygın halimle sadece onun kokusunu aldım hemşire 3kadar saydı tekrar bayilttilar sadece kokusunu aldım bebeğimin 11de girdim 11.35de bebeğim doğdu 3440 kilo 52santim neyse beni dikiş yaparken sedye sallaniyo o derece hissettim dikişten sonra uyandirdilar beni bebeği eşime gostermek için odaya götürmüşler bende asansörle sedyeyle çıktım.annemi ablamı eşimi görünce bide narkozdan ağlama krizine girdim 😊ama çok güzel bi duygu işte odaya aldilar ben hala uyusugum 8saat sonra ayaklarımı hissede bildim bebeğim aç aç bekledi öyle😔bende süt gelmedi sezeryan olduğu için emzirdim ama çok az damla damla geldi gece mama verdi hemşireler bebek sarılık olacaktı çünkü😔 artık 8saat sonra geldiler beni hemşireler giydirdi kalk yürü dediler ay okadar zorki o ilk yürüme hemşireler hadi kızın icin kalk yürü dediler o anda kalktım ağlaya ağlaya yürüdüm ama çok acıdı dikişlerim😔 sundayida çıkardılar ama bir hafta oldu hala yataktayim halaa dikişlerim agriyo iki kişi koluma girip kaldiriyo sütüm 5gun sonra geldi😔sezeryan cidden anlatilmayacak kadar kötü ben mecbur kaldım diye yaptım ama normal şansınız varsa normal doğum herzaman daha acısız tamam o an çekiyorsunuz ama sonrasında ayaklaniyorsunux sezeryan da doğumda cekmiyosunuz ama sonrasında deli gibi acı cekiyosunuz tabi bünye meselesi arkadaşlarım hemen kalkıp iyi oldu ben olamadım kişiden kişiye değişir ama tek tavsiyem olmayın sezeryan🙏okadar şeyler cektimki bu bi haftadir hayatımda yasamadigim sancıları yaşıyorum ama bebeğimi kucağıma alınca iyiki çekmişim iyiki bebegimi sağ saglim kucagima almışım diyorum yani ne çekerseniz çekin kucağınıza alınca herşey geçiyor ❤️🙏benimde hikayem bukadar uzun oldu ama kusura bakmayın hakkınızı helal edin🙏😊rabbim hamileleri sağ saglim kurtarsın doğuranlarada acısı olanlarada rabbim şifa versin🙏