2artiikizannesi Bebeklerimin birisi 525 gram ötekisi 475 gramdi en son gttigimde nasıl kiloları acaba aralarındaki doktor şimdilik gayet iyi demişti 21.haftada sizlerin kiloları kaçtı bebeklerinizin ?
Senemada 2artiikizannesi bende 21 haftamdayım ikizlerimle salı günü gideceğim doktora en son 18 haftamda gittiğimde biri 290 diğeri 298 şimdi bakalım🥰
Seda8891 Merhaba bende çift yumurta ikizlerine gebeyim arkadaşlar kaçıncı haftada hareketlerini hissettiniz ben hala hissetmiyorum normalmi 17+5 acaba ikiz oldukları için daha küçükler ondan mı böyle ilk gebeliğimde daha erken hissetmiştim
Temmuz7 Seda8891 çok erken canım Ben 20. Haftada hissettim ilk ,23 te daha net oluyor 🥰 şuan 28 ve üzerlerine yatmandan nefret ediyorlar 😂😂
Seda8891 Temmuz7 aynen benimde öyle valla 🥰sizinde biri kız biri erkek sanırım Allah sağlıklıbir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah siz kaç kaftalıksınız şuan
Temmuz7 Seda8891 amin Allah sizinkilerinde sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Benim bir kız bir erkek 😍 28. Haftadayız şuan.