Hackgz Neslihan1903 doktorum bana prilam dr etki etmezsen kullan ama en son çaren o olsun demişti prilamda zorladım şansımı dozumı arttırdım ama zoferi kullanmadım, bulantınız bir an önce geçer inşallah 🙏
Balapan Neslihan1903 ilk gebeliğimde 15. Haftaya kadar bir gün kullanıp bir gün kullanmadım. Şimdi ikinciye hamileyim 8. Haftaya doğru başladım tekrardan .her gün kullanıyorum başka Türlü asla dayanamıyorum
gokhansevval Neslihan1903 bende 15-16 haftaya yakın kullandım diyebilirim ben sabahları yarım içiyordum hayat kurtarıyordu su dahi içebiliyordum iyiki de kullanmışım
Cansss42 Hafta dan 20. Haftama kadar zofran kullandım mecburen doktorum bir şey olmaz bazı hastalarımız doğuma kadar kullanıyor dedi ve o sayede birşeyler yiyebildim yoksa aşırı kilo kaybı yaşıyordum. Her insanda farklı seyrediyor bulantı benimki anormaldi kriz şeklinde geliyor ve tüm gün aralıksız kusuyordum zofran hayatımı kurtardi.
Neslihan1903 Cansss42 benimki de öyle 9+1 olduk 2 gün oldu başlayalı ve asla geçmiyor bugün yazdı doktorun içtim hemen kesti ama şu an yine başladı 🥺
Neslihan1903 Balapan evet gerçekten çok zor benimde yeni başladı sabah içtim ama şu an tekrar başladı bulandı doktor bir tane iç demişti 😣
Neslihan1903 gokhansevval inşallah bendede hayat kurtarır ama sabah içtim kesildi şimdi yüne başladı bakalım nasıl geçecek 😊